Beatrice Olaru, câştigătoarea Exatlon România 2, însărcinată cu al doilea copil. Cum a făcut anunţul

19 ianuarie 2022 17:19   Vedete românești

Beatrice Olaru, fosta finalistă la Miss Universe România 2010 și câştigătoarea sezonului 2 al emisiunii Exatlon la Kanal D, este din nou însărcinată.

Beatrice Olaru  și partenerul ei de viață, Alexandru, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu mai bine de doi ani, și au o fetiță de zece luni, pe nume Ana Malvina. Fosta concurentă Survivroor se pregătește să îi dăruiască o surioară sau un frățior. 

Beatrice Olaru a făcut anunţul pe Instagram

Cunoscuta antrenoare de fitness, a anunțat pe rețelele de socializare marea veste.

"You're gonna be a big sister (n.r.: o să fii o soră mai mare)!  Daaaa! Suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea asta minunată și suntem recunoscători că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă un bebeluș și că Ana va avea un frățior sau o surioară!”, a scris Beatrice Olaru pe Instagram, alături de o fotografie de-a dreptul emoționantă cu fetița ei, în care i se vede și burtica de gravidă.

Beatrice Olaru a slăbit zece kilograme în primă lună după naştere

Beatrice Olaru a adus-o pe lume pe fiica sa, Ana Malvina, în martie. Antrenoarea de fitness a reuşit să slăbească la scurt timp şi a dat jos zece kilograme în doar o lună.

„Am o lună de când am născut. Mai am câteva kilograme de dat jos. Au fost 15, mai am 5 de dat jos. Ultimele sunt cel mai greu de dat jos, dar pe mine mă interesează mai mult procentul de grăsime”, a declarat Beatrice Olaru, în primăvară.

Ea a mai spus că nu simte oboseala primei luni cu un copil mic, fiind învăţată, ca sportivă, să se trezească devreme. I-a fost puţin teamă de nopţile nedormite, dar a avut noroc cu soarca sa, care a stat cu cea mică dacă a fost nevoie.

„Nu mi-a fost frică de nimic cum mi-a fost frică de odihnă. Eu având o viață de sportivă, la 10 sunt în pat, mă trezesc la 5, mi-a fost frică cu somnul de noapte. Tot mama m-a liniștit. Mi-a zis: ”O să vezi, când o s-o ai o să prinzi o forță și n-o să simți oboseala”. Am mare noroc cu mama soacră. A venit și a stat ea câteva seri la rând”, a mai spus, atunci, antrenoarea de fitness.

Mai multe