INTERVIU Giani Kiriță: "Exatlon a fost extrem de dur. M-am luptat cu băieți mai mici cu 20 de ani"

Ultima actualizare:

    Înconjurat întotdeauna de multe femei frumoase
Înconjurat întotdeauna de multe femei frumoase

Pe fostul fotbalist Giani Kiriță (44 de ani) l-ați putut vedea de la "Exatlon" la "Dansez pentru tine", iar în televiziune spune că a făcut de toate și va mai face. Am aflat de la el ce vicii, ce-i fac copiii, ce planuri mari are pentru următoarea perioadă, dar și care e relația lui cu Dumnezeu.

Click!: Giani, ne poți spune cum te-ai apucat de fotbal?

Giani Kiriță: Aveam 10 ani când m-am apucat de fotbal, țin minte că eram în Pantelimon, aveam un prieten care se uita "picior peste picior" (cruciș, n.r.) și el mi-a zis să merg să dau probe, că el nu poate. Era echipa Turistul Lebăda și m-am dus să dau probe...

Ai fost susținut de părinți?

Da, e un subiect mai sensibil pentru că eu am crescut fără tată. M-au susținut mama, sora mea, bunica, adică cea care ne-a crescut pe toți. Eu am plecat singur în viață ca fotbalist, mama muncea, sora mea era la școală, nu aveau cum să mă susțină. În fotbal ai nevoie de suținerea unui bărbat, dacă nu ai tată, măcar un unchi sau văr... Eh, eu n-am avut pe nimeni. Mă dădeau afară că nu aveam cu cine mă duce. Băteam la ușile lor și spuneam că vreau să dau probe, cu geanta pe umăr mă duceam cu trenul. A fost greu...

Ai fost un luptător...

Da, chiar singur m-am luptat și asta m-a făcut bărbat în viață. În schimb, n-am avut tăria să spun Nu, în anumite situații, știind de unde am plecat. Dar am și eu, ca orice om, regretele vieții, am trecut peste asta.

Ne poți spune dacă ai prieteni mulți?

Am câțiva, uite acum ne-am întâlnit "acasă" la Dragoș Săndulache, care este ca un frate mai mare pentru mine, e și el Berbec ca și mine. Noi ne cunoaștem de foarte mulți ani, și spun că face cele mai mișto costume. Ne-a unit și pasiunea pentru trabucuri. Trabucul de lux la mine a devenit un viciu și cred că pentru el la fel.

De câți ani fumezi trabucuri?

De aproximativ 15 ani. Am devenit dependent. Îmi amintesc de primele trabucuri pe care le-am pufăit și mă apucă nostalgia. Alea pe care le-am furat de la Mister (n.r. Cornel Dinu) în cantonament. Acum, prietenii își dau seama că Giani e într-o încăpere după mirosul de trabuc, care a devenit ca o ștampilă a mea.

În afară de trabucuri ce alte vicii mai ai?

Sportul. Joc de câțiva ani tenis de câmp, la sală merg regulat și la fotbal cu băieții... Cred că femeile frumoase sunt un viciu. Nu pot să neg că îmi plac. Mă înconjor de femei frumoase, îmi place tot timpul să stau lângă ele. Nu pot să spun că am o relație stabilă.

Băutura e un viciu? Îți place un whisky bun?

Da, nu sunt un băutor de zi cu zi, în niciun caz, dar sunt băutor strict de petreceri.


    Trabucurile sunt pasiunea lui de 15 ani încoace
Trabucurile sunt pasiunea lui de 15 ani încoace

Party-urile sunt un alt viciu pentru tine?

Măi, da. Așa e. Îmi place să ies tot timpul, mai ales în club.

Dar de televiziune ai devenit dependent?

La început am luat-o ca pe o glumă din 2012, când m-am lăsat de fotbal, iar în 2013 am intrat în cel mai tare show din România, "Dansez pentru tine". Și de acolo am luat-o ca pe o joacă și uite că au trecut 9 ani în care eu stau în televiziune. A devenit alt viciu pentru mine.

Ai făcut multă televiziune...

Am fost peste tot, la "Șerifi de România", la Nea Marin, "Exatlon".. Am avut și emisiunea mea la Kanal D, ceea ce m-a bucurat enorm, chiar a fost o experiență incredibilă, să fii invitat, după care să fii prezentator, e diferența de la cer la pământ și a trebuit să mă mulez. N-am luat cursuri de dicție, am fost spontan, cum sunt eu.


    A fost la prima ediție Exatlon, de la Kanal D
A fost la prima ediție Exatlon, de la Kanal D

Ce spui despre experiență Exatlon?

A fost extrem de complex și dur, mi se pare că acolo trăiești experiențe pe care nu nu o să le mai trăiești toată viață: murit de foame, lipsa confortului, faptul că erai într-o competiție pentru mâncare și trebuia să învingi. Eu m-am luptat cu niște băieți care erau țiplă cu 20 de ani mai mici că mine.

Cu tatuajele când ai început?

Primul tatuaj acum 22 de ani, cu numele fetiței mele Roxana, apoi fiecare tatuaj are o poveste a vieții mele. Ușor, ușor mi-am tatuat întreg corpul. În afară de picioare.

Îți faci planuri? Se spune că dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să zâmbească să-i spui planurile tale...

Sunt spontan, dar sunt un tip credincios. Educația asta am avut-o de mic de la mama și mamaia. Trebuie să ai credință, mergi pe la biserica, îți găsești liniștea, vorbești tu cu tine însuți și aia e.  

A fost însurat și are doi copii

Giani a fost căsătorit timp de 7 ani și are doi copii. „Roxana se ocupă cu make-up-ul, Marco e cu Bacul. Deocamdată vreau ca fata mea să prindă experiență și apoi o să-i deschid o afacere. O încurajez întâi să învețe, să facă meseria cum trebuie, să nu se arunce cu capul înainte. Fiul meu e la liceu, așteptăm să dea bacul, cu fotbalul a terminat-o, pentru că nu a avut caracterul meu și îndârjirea să ajungă fotbalist, asta-i viața”, ne-a povestit carismaticul Giani.

image
image
image
image
image
image
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png
banner Raluca Blejușcă png
banner anamaria socaciu png
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu