Camelia Mitoșeru, pe scenă după operația la cap! ”Am căzut în fund, toată lac! ”

19 ianuarie 2022 17:44   Vedete românești

Camelia Mitoșeru e gata să urce pe scenă din nou după operația de tumoră la cap din urmă cu apoape un an. Actrița și-a revenit total, își ia la timp pastilele și va fi sărbătorită la Teatrul Constantin Tănase pe 29 ianuarie, în cadrul unui spectacol „In memoriam Puiu Călinescu”.

Camelia Mitoşeru și-a revenit complet după operația de tumoră suferită în februarie anul trecut, atunci când fiul său a crezut că o va pierde. Acum, actrița, în vârstă de 71 de ani, se pregătește să urce din nu pe scenă. Pe 29 ianuarie, va fi sărbătorită la Teatrul Constantin Tănase, într-un spectacol "In memoriam Puiu Călinescu", actor cu care fost colegă timp de 15 ani.

Sunt sărbătorită la Constatin Tănase împreună cu alți trei colegi de-ai mei. Directorul de la Tănase a debutat cu mine în spectacol. De când am ieșit la pensie la cerere, eu nu am mai putut să joc la teatru. Eu aveam trupă paticulară. Aveam vechime atunci să-mi pun și-n cap. De atunci nu m-am dus niciodată la Savoy. Teatrul e renovat de Arșinel. E de vis!

Mă simt excelent, mă duc pe la televizor din nou, nu m-ați văzut? Îmi iau tratamentul de două ori pe zi și îi dau mesaj lui Mihai să-l anunț că mi-am luat pastilele”, a declarat Camelia Mitoșeru, în exclusivitate, pentru click.ro.

„Nu vroiam să-mi iau medicamentele”

Camelia, mama lui Mihai Mitoşeru, a fost operată pe 3 februarie 2021, actrița fiind diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul meningelui cerebral), afecțiune care îi putea pune viața în pericol.

După intervenția care a durat nu mai puțin de șase ore, Camelia Mitoșeru, a suferit complicații destul de grave. Câteva vase de sânge s-au spart în jurul operației, așa că mama lui Mihai Mitoșeru a avut nevoie de îngrijiri suplimentare.

Eu nu am crezut niciodată în medicamente. Nu am avut nevoie de ele toată viața mea. În ziua aia, precis nu mi-am luat medicamentele. Știu că mi-am făcut un ceai și m-am trezit jos pe podea. A fost un puseu de tensiune, cred. M-am trezit în fund și toa lac, am făcut pe mine și m-a dus Mihai la spital. Acum medicamentele sunt sfinte pentru mine. Aveți grijă să vă luați medicamentele!”, a vertizat mama lui Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a scăpat ca prin urechile acului și de Covid, după ce fiul ei Mihai Mitoșeru a contactat boala.

Nu am avut Covid niciodată, am facut două vaccinuri. M-a dezinformat la început cineva de acolo de la spital că nu am voie să fac vaccin. Apoi domnul profesor la care merg a zis că trebuie făcut neapărat. Am și certficat verde! E o prostie să te gândești că-ți cresc pene pe cap sau solzi de pește de la vaccin!”, a mai spus Camelia Mitoșeru, pentru click.ro.

Mai multe