Cântăreața Ami, escapadă în Orașul îndrăgostiților. Ce look nou a adoptat artista creață

13 martie 2024 20:50   Vedete românești

Începutul primăverii a prins-o pe Ami la Paris. Artista a mai fost în Orașul îndrăgostiților și se pare că este printre destinațiile sale preferate, însă de data aceasta a poposit doar pentru două zile, nu mai mult, însă a reușit să îmbine perfect utilul cu plăcutul.

A fost invitată la lansarea unui produs revoluționar pentru îndreptarea părului creț, la care au luat parte influenceri și vedete din mai multe țări, și au avut ocazia să-l vadă în persoană pe James Dyson, însuși inventatorul uscătoarelor de păr și aspiratoarelor.

Ami a îmbinat utilul cu plăcutul la Paris

Ami (33 de ani) a reprezentat România și a făcut senzație pe covorul negru într-o rochie decoltată și strâmtă. Artista a testat în cadrul evenimentului cu ștaif aparatul revoluționar, și din creț, părul ei a devenit drept în doar câteva minute.

A doua zi, după eveniment, a dat o fugă la emblema Parisului. Deși a plouat destul de tare, nimic nu a împiedicat-o pe Ami să vadă pentru a treia oară Tour Eiffel. A imortalizat momentul cu ajutorul telefonului, iar pozele au ajuns pe pagina ei de Instagram, unde o urmăresc aproape cinci sute de mii de fani. Înainte să ajungă la aeroport, artista s-a oprit să savureze un croissant și o ciocolată caldă la o cafenea celebră.

Solista a trecut printr-o despărțire dureroasă

Deși Parisul este cunoscut și ca „Orașul îndrăgostiților”, Ami s-a dus singur. Anul trecut, ea povestea pentru viva.ro că este singurăm după o despărțire dureroasă.

„Sunt într-o perioadă a vieții mele în care nu-mi doresc o relație. Mi-am dorit timp cu mine și pentru mine, să fiu liberă. Atunci când consider că nu pot da totul într-o relație, nu mă implic. Sunt fericită și împăcată cu mine acum în felul ăsta și simt nevoia să mă focusez pe alte lucruri până când o să vreau ca cineva să intre în viața mea”, a explicat cântăreața minionă.

„A fost nevoie de ceva timp până m-am vindecat. Până când fostul meu iubit nu și-a găsit o altă jumătate, nici eu n-am reușit să mă desprind total și să mă atașez din nou. A fost o separare de comun acord și am acceptat că ne era mai bine unul fără celălalt în acel moment”, a mai spus ea.

Mai multe