Lovitură grea pentru Ami! Dezvăluiri dureroase din viața personală: „M-a răpus”

Ultima actualizare:

Lovitură grea de la viață pentru Ami! Artista a fost mereu o fire discretă când vine vorba de viața personală. Recent însă în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, frumoasa artista a făcut destăinuiri sensibile din viața sa. Cântăreața a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă din viața sa după ce a decis să iasă dintr-o relație în care a suferit destul de mult și în care spune că s-a pus pe locul doi. Iată dezvăluirile dureroase din viața personală.

Dezvăluiri dureroase din viața personală. Ami dezvăluie totul.
Dezvăluiri dureroase din viața personală. Ami dezvăluie totul.

Dezvăluiri dureroase din viața personală

Ami și-a pus sufletul pe tavă și a făcut destăinuiri despre o fostă relație care s-a încheiat recent. Artista a mărturisit că în această legătură amoroasă a suferit destul de mult pentru că s-a pus pe plan secund, reușind să se piardă pe sine însăși. Aceasta a mai spus că anul 2023 a fost un an plin de provocări pentru ea pentru toate planurile, iar acum însă se resimte după procesul de vindecare.

„Nu am o viață roz, dar sunt în acceptare cu tot ceea ce sunt, cu tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce este în prezent, pentru bine și pentru rău și asta datorită faptului că am avut un an destul de challenging pe toate planurile și am răscolit trecutul și am făcut pace cu mine și cu trecutul meu.

M-am pus prea mult pe locul doi. Nu pot să zic că regret lucrul ăsta pentru că am făcut-o din iubire și m-am implicat extrem de mult, însă regret că m-am pierdut pe mine, că n-am fost atentă la treaba asta”, a spus Ami în podcastul moderat de Ilinca Vandici.

Lovitura grea pe care a primit-o de la viață Ami

În ciuda suferinței trăite, Ami recunoaște că este recunoscătoare pentru lecțiile învățate. Poate cel mai important lucru pe care l-a înțeles este faptul că orice om are nevoie să se iubească pe sine însuși mai presus de oricine altcineva.

Nu vreau să sune egoist, dar în primul rând trebuie să te iubești tu pe tine decât orice ai iubi în jurul tău. Și faptul că m-am pus pe locul doi într-o relație care m-a răpus, m-a pus un pic la pământ și n-am primit același lucru înapoi m-a durat extrem de tare, dar în același timp, paradoxal, sunt recunoscătoare pentru relația asta și pentru lecțiile pe care le-am învățat”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
image png
film jpg
banner pepe vs pastrama png
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania jpg
image png
netflix pexels jpg
raluca badulescu serghei mizil instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net