Cât costă o ciorbă de văcuță sau rădăuțeană în restaurantul lui Nicolai Tand din Capitală. Prețurile sunt pentru toate buzunarele

9 noiembrie 2024 17:41   Vedete românești

Nicolai Tand nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acest chef carismatic s-a alăturat provocării „Asia Express” împreună cu finul său, Sorin Brotnei, și conduce o afacere de succes în București. Este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România și mulți oameni sunt nerăbdători să îi încerce mâncarea. Așadar, cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci o ciorbă în restaurantul lui Nicolai Tand?

Când vine vorba de arta culinară, Nicolai Tand este un adevărat maestru. Acesta deține un restaurant în Capitală și se pare că este un adevărat succes. Bucătarul mizează pe cele mai bune preparate românești, destinate celor care nu au timp să gătească, dar doresc să savureze o masă copioasă.

Pentru cei care nu știu acest lucru, Nicolai Tand este un expert atunci când vine vorba de ciorbă. Astfel că, cei care se află în București pot să-i guste preparatele chiar la bistroul acestuia sau să le comande acasă. Bineînțeles, prețurile sunt cât se poate de accesibile, deloc exagerate, așadar oricine se poate bucura de bucatele tradiționale pregătite de chef și colegii săi.

Cât costă o ciorbă în restaurantul lui Nicolai Tand

De exemplu, cei care doresc să încerce o ciorbă clasică de legume, trebuie să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 21 de lei. De asemenea, o ciorbă de pui cu tăiței de casă costă 22.50 lei, cea de pui rădăuțeană cu pâine 23.40 de lei, iar o ciorbă de văcuță se găsește la același preț. Bineînțeles, din meniu nu lipsește nici ciorba de fasole, de care fanii se pot bucura la prețul de 17.40 de lei.

Printre „vedetele” restaurantului se numără și gogoşile de casă, papanași, orez cu lapte şi dulceaţă, zamă de pui cu tăiţei de casă, porcheta la rotisor cu cartofi copţi în coajă sau sandwich cu pastramă de vită. De asemenea, pofticioșii pot comanda și salată de vinete, ouă umplute, șnițel de pui, cârnați de casă și chiar clătite.

Celebrul chef a moștenit pasiunea pentru gătit de la mama sa, așa că bucătăria tradițională reprezintă unul dintre punctele sale forte.

Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc. Am învățat de la colegii mei bucătari cum să gătesc franțuzește, chiar daca eu le pregăteam acasă fasole bătută și sarmale, un deliciu pe care-l mâncau cu nesaț de fiecare dată. De asta cred ca mi-a și plăcut Franța atât de mult. Oamenii se respectă și respectă mâncarea, iar a fi bucătar e o meserie faină, e creație”, declara Nicolai Tand cu ceva timp în urmă în cadrul unui interviu.

Mai multe