Cât costă o zi de cazare în complexul Andreei Esca, în luna octombrie. În trecut turiștii se plângeau de condiții care lasă de dorit

3 octombrie 2024 11:44   Vedete românești

Pe lângă cariera sa fulminantă în televiziune, Andreea Esca se ocupă și de afaceri. Știrista de la Pro Tv deține un complex turistic în Porumbacu de Sus, Sibiu, iar oamenii sunt curioși să afle care este prețul unui sejur. Iată cât costă o noapte de cazare la căsuțele rustice ale prezentatoarei.

Cât costă o noapte de cazare la căsuțele rustice ale Andreei Esca

Andreea Esca a reabilitat 8 case tradiționale în Porumbacu de sus, județul Sibiu, pe care le oferă spre închiriere pentru turiști. Prezentatoarea și soțul ei, Alexandre Eram au investit o sumă de bani considerabilă în domeniul turismului, în urmă cu ceva timp, iar eforturile lor par să merite. Cei care își doresc o vacanță departe de agitația orașului, pot opta pentru micile case aflate chiar pe malul râului Porumbacu, însă trebuie să știe că prețurile nu sunt pentru toate buzunarele.

De exemplu, pentru o noapte de cazare într-o căsuță, în luna octombrie, turiștii vor plăti 770 de lei, potrivit Booking.com. Aceasta este dotată cu două dormitoare, o baie și chicinetă. Deși în urmă cu ceva timp, recenziile nu erau tocmai pozitive, se pare că în prezent, turiștii care au fost aici au numai cuvinte de laudă pentru locație.

„Locatia, linistea, curatenia, atentia la detalii, amabilitatea gazdei, micul dejun foarte bun si variat, din produse locale”/ „Locația este perfectă pentru un sejur în inima naturii iar în zona sunt numeroase tipuri de activități ce pot fi făcute atât pentru adulți”/

„Amenajarea locației, căsuțele excepționale și personalul de ajutor și disponibil mereu” / Un loc fermecător unde am revenit cu nerăbdare! Căsuțele sunt superbe, este impresionant cum au fost amenajate”, sunt doar câteva dintre recenziile turiștilor.

Cum și-a promovat Andreea Esca complexul turistic

Andreea Esca și-a promovat locația, scoțând în evidență activitățile ce pot fi desfășurate în zonă, dar și preparatele gustoase de care turiștii pot profita din plin.

„Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți la tălpiță’ ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, spunea Andreea Esca despre complexul turistic pe care îl deține în Porumbacu de Sus.

Mai multe