Mizerie de nedescris în complexul turistic deținut de Andreea Esca. Experiența oribilă a unui turist

Ultima actualizare:

Un turist care a ales să petreacă un sejur în complexul turistic de la Porumbacu de Sus, deținut de prezentatoarea știrilor PRO TV, Andreea Esca, a avut parte de o experiență îngrozitoare. Omul povestește într-o recenzie că exteriorul acestui complex turistic arată foarte bine, dar înăuntru este o mizerie cruntă, „lipsesc șerpișorii”, spune omul. În căsuța în care a fost cazat turistul a găsit de la praf până la excremete de șoareci și se întreabă în postarea sa de ce locația are note atât de mari pe platformele de turism, având în vedere dezastrul despre  spune omul că l-a găsit.

image

Celebra prezentatoare de televiziune Andreea Esca deține o afacere în turism, mai exact un complex de vile rustice la Porumbacu de Sus, în județul Sibiu. Locația este des vizitată de turiști și este bine cotată pe internet.

Frumusețea locului umbrită de mizeria din interior

Lucrurile par să se fi schimbat pentru că un turist și-a lăsat impresiile într-o recenzie în care a povestit experiența extrem de neplăcută de care a avut parte în complexul turistic de la Porumbacu de Sus și a venit cu critici dure la adresa celor care administrează acest complex turistic, unde prețurile nu sunt deloc mici.

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele (păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal)”, scrie bărbatul în recenzia sa. 

Turistul reclamă și prețurile mult prea mari 

Mesajul turistului continuă. El spune că prețurile sunt atât de mari încât un sejur și cu copii ar fi greu de suportat de buzunarul unui român.

Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi.Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor).

Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici.

Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii). Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a mărturisit turistul.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net