Cătălin Botezatu, extrem de bronzat la petrecerea OK! E aproape mulatru

28 octombrie 2016 7:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paradă de vedete la petrecerea OK!, joi (27 octombrie). Evenimentul de la Le Chateau a adunat nume mari din shobiz-ul românesc. Unele dintre cele mai surprinzătoare apariții a fost cea a lui Cătălin Botezatu, care și-a etalat un bronz de început de iarnă. Designerul a fost recent într-o croazieră, în Grecia, de unde a venit aproape mulatru.

Joi seară (27 octombrie), toată crema showbiz-ului românesc a fost prezentă la evenimentul „Designers On The Red Carpet”, organizat de revista OK!. Evident că nu putea lipsi Cătălin Botezatu, care s-a pozat pe covorul roșu alături de Diana Dumitrescu. Ce a atras atenția cel mai mult a fost bronzul extrem de evident al lui Bote. Cel mai probabil, creatorul de modă a stat prea mult la soare în vacanța petrecută în Grecia, în urmă cu o săptămână.

16 creatori talentați și muzele lor vedetă au acceptat provocarea OK! Designers&Muses. Cele 16 echipe compuse din designer și muza-vedetă au defilat pe scena de la Le Chateu. Creațiile au fost prezentate de către vedeta Prima TV Ioana Maria Moldovan. Diana Dumitrescu (33 de ani) a fost muza lui Cătălin Botezatu. Cei doi au părut scoți din vitrină, pe covorul roșu de la Le Chateu, toți ochii fiind ațintiți pe rochia superbă a Dianei.

Mai multe