#Exclusiv Click!

Cătălin Crișan, declarații în exclusivitate despre starea sa de sănătate: „Soluția a fost operația”

29 ianuarie 2024 10:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Crișan (55 de ani) traversează cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebrul artist a ajuns direct pe masa de operație, după ce s-a confruntat cu dureri crunte. El a publicat imagini din spital pe rețelele de socializare și a ținut să transmită un mesaj celor ce îi urmăresc activitatea din mediul online.  

Cătălin Crișan a dispărut în ultima perioadă din lumina reflectoarelor și asta pentru că artistul se pare că s-a confrumtat cu probleme de sănătate. El fost operat de urgență, după ce a îndurat dureri îngrozitoare. Cântărețul a ajuns pe mâinile medicilor specialiști și a fost supus unei duble operații de hernie de disc laterală. Anunțul a fost făcut chiar de el.

Într-o postare surprinzătoare pe Facebook, în seara zilei de duminică, 28 ianuarie, Cătălin Crișan a împărtășit cu fanii săi imagini de pe patul de spital, cât și un mic mesaj în care a oferit o explicație privind natura intervenției medicale, dar a transmis și mulțumiri medicului care a acceptat să facă operația.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a scris Cătălin Crișan, pe pagina sa personală de Facebook.

Artistul i-a mulțumit și iubitei sale

De asemenea, cântărețul i-a mulțumit și partenerei sale de viață pentru că a fost și se află, în continuare, alături de el. „Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grija de mine!”, a mai scris el.

Primele declarații ale lui Cătălin Crișan. Cum se simte artistul?

În exlusivitate pentru Click!, Cătălin Crișan a dezvăluit că intervenția chirurgicală a avut loc pe 24 octombrie, iar durerile au fost insuportabile. Cea care i-a fost aproape în aceste momente dificile a fost partenera sa de viață.

„Au trecut 3 luni de la operație, pe data de 24 octombrie m-am operat la domnul doctor Cristescu Mihai Adrian. Pot să spun că a debutat cu o durere de spate normală și, la un moment dat, s-a dus pe piciorul stâng cu niște dureri foarte mari, încât a trebuit să fiu mutat cu pătura. Am încercat sa fac infiltrații, dar au fost afectați doi nervi, fiind o hernie atipică laterală. La mine e o problemă, pentru că nu prinde deloc anestezia locală și nu puteam suporta un asemenea chin. Prietena mea s-a ocupat de mine.

Soluția a fost operația. Am fost la mai mulți medici, dar am optat pentru domnul doctor Cristescu Mihai Adrian, pentru că e cel mai bun, am avut referințe foarte bune despre dumnealui. M-a întrebat de când stau cu durerile acestea crunte, iar când i-am spus „de două săptămâni” a spus că nu crede.

Ca și intensitate, ca să pot face o comparație, au fost ca durerile la naștere ale unei femei. Am luat 21 de pastile antiinflamatoare, vitamine pentru refacere, anticoagulante. Mi le-a făcut prietena mea în burtă..a fost o mare nebunie. Din cauza durerilor am slăbit 12 kg, dar e foarte bine pentru coloană.

Am avut în decembrie primul spectacol. Noroc că nu dansez, că altfel eram in pom acum. Chiar glumeam cu fanii pe tema asta”, a declarat Cătălin Crișan, în exclusivitate pentru Click!.

În prezent, Cătălin Crișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu doamnă a cărei identitate nu este, cel puțin până acum, cunoscută. El a trecut prin două divorțuri, de Lucia Bubulac, cu care a fost căsătorit între 1995 – 2009, și Alina Cupșa, cu care a rămas căsătorit timp de trei ani, între 2010 – 2013. Artistul are trei copii.

Mai multe