Interviu la dublu! Daria și Raris Crișan își fac tatăl mândru: «Am moștenit de la el talentul»

Cătălin Crișan și Lucia Bubulac au cu ce se mândri! Chiar dacă aceștia au decis să pună punct mariajului în 2009, după 14 ani de căsătorie, cei doi au împreună doi copii frumoși și ambițioși care vor să îi calce pe urme celebrului tată. Atât Daria cât și Raris își doresc o carieră muzicală de succes, în viitorul apropiat, și se susțin reciproc în tot ceea ce fac.

cub catalin crisan png
Cătălin Crișan are toate motivele să fie un tată mândru

Prezenți recent la petrecerea revistei Elle, Daria și Raris le-au oferit reporterilor de la Click! un interviu spumos despre relația dintre ei, dar și despre cea mai importantă persoană din viața lor.

„Nu prea m-am chinuit atât de mult să îmi aleg ținuta pentru eveniment, a fost pe grabă, dar m-am descurcat. Eu mi-am ales rochia, iar mamei i-a plăcut culoarea. Mi-a zis că mă prinde că am ochii verzi și am mers pe mâna ei”, ne-a spus Daria Crișan.

Frumoasa tânără cu ochii verzi și părul lung de culoarea spicului de grâu ne-a mai mărturisit și cum se înțelegecu fratele său, Raris, atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor: „Am o relație specială cu fratele meu, mai ales că acum am crescut și am ajuns să fim dependenți unul de celălalt. Deja avem același grup, aceleași activități, facem muzică împreună. Suntem de nedespărțit! Amândoi am moștenit de la părinții noștri talentul lor și suntem recunoscători pentru ce ne-au dat”.

Raris: „Idolul meu în viață este mama mea!”

Îmbrăcat cu un sacou de culoare neagră și o pereche de blugi simpli , Raris ne-a dezvăluit cine i-a ales ținuta impecabilă pe care o purta, dar și cât de mult o divinizează pe femeia care i-a dat viață: „Eu m-am îmbrăcat așa la sugestia mamei. Este stilistul meu profesionist! Eu mă sfăuiesc cu mama în orice, inclusiv în vestimentație. Idolul meu în viață este mama mea. Mă înțeleg de minune cu Daria (n.r- sora sa,  iar atunci când mă cert cu ea, eu las de la mine pentru că ea se enervează mai repede”.  

Citeste si: VIDEO! Copiii lui Cătălin Crișan, împreună la TV! Au făcut show și au cântat melodia <Beggin'>

EXCLUSIV Copiii lui Crişan se luptă să aducă 40.000 € în casă!

Copiii lui Cătălin Crișan moștenesc talentul muzical al tatălui lor

Anul trecut, Daria și Raris au lansat împreună un cover după piesa „Beggin” a trupei The Four Seasons. Cei doi par să moștenească talentul muzical al tatălui lor și bucuria de fi pe scenă.

Daria a câştigat trofeul „Mamaia Copiilor” în 2014, iar doi ani mai târziu a luat premiul cel mare la Virgin Radio Talent Hunt. La rândul lui, Raris a câștigat mai multe festivaluri autohtone și s-a făcut remarcat la „Next Star", de la Antena 1, unde a ajuns în finală.

Daria și Raris sunt copiii lui Cătălin Crișan din mariajul cu Lucia Bubulac, de care Cătălin a divorțat în 2009, pentru a se căsători cu medicul Alina Cupșa. Din păcate, mariajul lui cu Alina a durat doar un an. Alături de aceasta are o fetiță pe nume Lara, în vârstă de opt anișori. 

      Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bianca dragusanu
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
Palatul lui Putin de lângă lacul Valdai FOTO siteul lui Navalnîi
image
image
image
image
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub anamaria prodan animat gif
cub armin nicoară png
cub alina sorescu png
cub monica anghel png
diana matei (11) JPG