Cătălin Crișan împlinește 53 de ani! „N-am mai băut un strop de alcool de un an și jumătate”

Ultima actualizare:

    Cătălin Crișan împlinește 53 de ani pe 6 februarie Sursă foto: Arhivă personală
Cătălin Crișan împlinește 53 de ani pe 6 februarie Sursă foto: Arhivă personală

Cătălin Crișan, îndrăgitul artist de muzică ușoară, aniversează sâmbătă, 6 februarie, 53 de ani. Solistul ,care a albit de tot încă de la vârsta de 49 de ani, a fost sărbătorit în avans la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Acesta a primit un tort festiv și a avut parte în emisiune de o surpriză de zile mari: fiul său, Raris, a venit și i-a cântat în direct. Solistul a fost deosebit de emoționat mai ales că, în trecut, relațiile dintre el și cei doi copii pe care-i are cu Lucia Bubulac, Daria și Raris, nu au fost prea apropiate.

„53 de ani ?! E o vârsta nici așa, nici așa. Viitorul meu e mai scurt decât trecutul. N-am mai băut un strop de alcool de un an și jumătate”, a spus artistul, la primirea tortului.


    Cătălin Crișan a fost emoționat de surpriza pe care i-a pregătit-o fiul său Sursă foto: Captură video
Cătălin Crișan a fost emoționat de surpriza pe care i-a pregătit-o fiul său Sursă foto: Captură video

Cătălin Crișan a avut o viață personală tumultoasă. Artistul a divorțat de două ori, dar a rămas totuși un romantic incurabil, care încă mai crede în mirajul dragostei. Cântărețul are în prezent o relație foarte bună cei trei copii ai săi, cu care vorbește zilnic la telefon. Nu a fost mereu așa. În 2009, după divorțul de Lucia Bubulac, prima soție, relația dintre cântăreț și cei doi copii ai lor, Raris și Daria, se răcise.

Artistul s-a îndrăgostit atunci de o altă femeie, tot de profesie medic, Ioana Alina Cupșa, cea care i-a dăruit cel de-al treilea copil un an mai târziu. Raris și Daria, nu au privit cu ochi buni abandonul tatălui lor și s-au simțit trădați de faptul că acesta a mai făcut un copil. De-a lungul anilor, relația dintre ei s-a răcit, iar copiii nu au mai dorit să ia legătura cu tatăl lor. De abia în 2017, după ce s-a despărțit și de Ioana Cupșa, artistul a reluat legătura cu copiii săi din prima căsnicie, de care acum este foarte apropiat. Femeile din viața artistului i-au lăsat însă un gust amar. 

„Au fost mai mult o lectură. La momentul acela, le consideram un plus. Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut. Am pierdut implicându-mă în lucruri care nu meritau. Mi-am deschis sufletul în fața unor oameni cărora trebuia să le închid ușa. Nu vorbesc doar de femei, ci și de prietenii”, a declarat artistul la Teo Show.

Pe 6 februarie, cântărețul va da o mică petrecere la el acasă, unde sunt invitați copiii lui și câțiva prieteni foarte apropiați. „Am câțiva prieteni, trec și ei și copiii pe la mine. Gătește bucătarul de la restaurant. De ziua mea mă sună români din toată lumea unde am cântat. Niciodată nu am dat mai departe cadourile primite, chiar dacă nu mi-au plăcut. Apreciez mult cadourile personalizate, și un chibrit pe care să  scrie «La mulți ani» mă emoționează”,  a mai spus acesta. 

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net