#Exclusiv Click!

Câți bani a pierdut Elena Merișoreanu, după ce s-a îmbolnăvit din nou: „Colcăie spitalele de Covid!”. Care e onorariul ei la o nuntă?

17 septembrie 2024 10:37   Vedete românești

Elena Merișoreanu (77 de ani), solista de muzică populară care, în urmă cu două săptămâni, a fost diagnosticată din nou cu Covid-19, ne-a vorbit despre starea actuală de sănătate. Am aflat și ce pagubă financiară a înregistrat, din cauza bolii, dar și care este onorariul ei la o nuntă.

„N-am vrut să mă internez, ce am văzut acolo am înnebunit!”

Artista de muzică populară Elena Merișoreanu susține, exclusiv pentru Click!, că a trecut cu bine peste boala, cu care fusese din nou diagnosticată, în urmă cu două săptămâni, Covid-19. Artista ne-a vorbit despre starea actuală de sănătate:

„Sunt mai bine, Doamne-ajută!, a venit doamna doctor acasă, mi-a dat medicamentele uzuale. N-am vrut să mă internez, ce am văzut pe acolo, am înnebunit! Colcăie spitalele de Covid-19, acum este perioada cea mai rea, odată cu trecerea, de la căldură, la frig. Aveți mare grijă! Încă moare lumea de Covid!

În ziua în care a încetat din viață tatăl lui Cătălin Măruță, am auzit că au murit și două studente tinere, încă omoară această boală.  Eu nu înțeleg, însă, de ce dacă tușești sau strănuți ai musai Covid? Nu mai există gripă, răceală, guturai, nimic? Tare ciudat. Eu m-am mai îmbolnăvit de Covid-19 și în timpul pandemiei, tocmai făcusem vaccinul. Atunci am fost grav, am stat prin spitale”.

A ratat bani frumoși, din cauza Covid-19

Elena Merișoreanu a pierdut și la bani, în această perioadă, în care a fost nevoită să stea numai în casă. Susține însă că sănătatea este mai importantă, decât orice, pe lume. Am aflat de la cântăreața iubitoare de folclor și care este onorariul ei, la o nuntă. Deloc mare, comparativ cu al altor vedete: 

„Încă mă mai ustură gâtul, nu sunt tocmai bine, așa că am ratat concertul de la Țebea. Am avut programată și o nuntă, duminica trecută, și, tot așa, nu m-am putut duce. Încă nu mi-am revenit complet, așa că nu mă risc.

Am pierdut pe partea financiară, dar, dă-i încolo de bani, sănătatea e cea mai importantă! Eu, la o nuntă, pentru un program muzical de 45 de minute iau 1.000 de euro. Este foarte bine. Am impresar, el stabilește spectacolele, își ia și el partea lui”, ne-a mai declarat Elena Merișoreanu, exclusiv pentru Click!

Afectată de tragedia din Galați: „Am plâns!”

Elena Merișoreanu susține că  tragedia din județul Galați a afectat-o foarte mult. În urma inundațiilor devastatoare, 7 persoane și-au pierdut viața, și alte mii au rămas fără locuințe, fără agoniseala de o viață:

„Am plâns când am văzut inundațiile, cum s-au distrus casele, munca oamenilor de o viață. Nu există ceva mai groaznic, ce s-a întâmplat, la Galați, este o mare tragedie!”, a mai menționat artista, exclusiv pentru Click!

Mai multe