Cunoscută cântăreață din România, înșelată de soț cu cea mai bună prietenă: „E normal să calce strâmb, am stat și eu atâta plecată"

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din Români a suferit o adevărată dramă în căsnicie. Soțul i-a fost infidel și a înșelat-o cu cea mai bună prietenă. 

Artisa înșelată de soț
Artisa înșelată de soț

Elena Merișoreanu a avut o viață plină de peripeții. În trecut, interpreta de muzică populară povestea cum a reușit să treacă peste infidelitatea soțului ei. 

Elena Merișoreanu: „Am acceptat”

Elena Merișoreanu are o frumoasă căsnicie care durează de mai bine de 50 de ani. Cu toate că soțul a mai călcat strâmb, vedeta a recunoscut că tot cu el s-ar căsători, dacă ar trebui să o ia de la capăt. 

„Tânăr era, frumos era, funcție avea, dar se mai încurca și el cu una, cu alta. Tot mai sunam la ansamblu și mi se spunea să vin acasă, că bărbatul meu o lua pe una de acolo, o dansatoare, nu știu ce era. Eu am zis că nu cred. Am venit de acolo, totul nemaipomenit, am acceptat. Pe mine mă întristează când mă duc la o nuntă și aud că s-au despărțit. Eu nu sunt proprietara lui și nici el nu e proprietatea mea. Suntem doi care ne unim destinele, dar nu trebuie să punem presiune pe cineva. În căsnicie trebuie să tolerezi când vin copiii.

Nu am simțit niciodată că sunt trădat. Nu am simțit că trebuie să cumpăr ceva. Eu nu am știut ce înseamnă cumpărături. Nu mi-a lipsit nimic, nu am fost neglijată. Mama mi-a spus să-l las, să divorțez, că-l ia alta, pregătit cu funcție, cu bani, cu casă, cu tot ce trebuie. Asta nu se spune(dacă a călcat strâmb în relație), astea nu se spun. Cu cine o să vorbești din muzică, nu o să auzi ceva de mine. Eu am fost prea deșteaptă și am rămas deșteaptă. Nu l-am întrebat niciodată dacă m-a înșelat. Mama mi-a spus că dacă îi văd un bilețel în buzunar când îi calc pantalonii, să nu mă uit, că îi fac sânge rece. Nu am dus lipsă de nimic”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

A rămas prietenă cu persoana respectivă

În urmă cu ceva vreme, Elena Merișoreanu a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, acolo unde a mărturisit că mereu i-a trecut cu vederea soțului ei greșelile făcute, una dintre ele fiind infidelitatea cu cea mai bună prietenă a ei. 

„Eu am rămas prietenă cu persoana respectivă. Și acum vorbim. Am aflat de la ansamblu, de la colege. Dacă ar fi să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita. A fost un om de casă, un om bun, chiar dacă a călcat și strâmb, nu era normal? Am stat și eu atâta plecată. Dar nu a încercat o dată să zică că ne despărțim, nu. M-a lăsat pe mine în apele mele. Acum le dau sfaturi la alții, dar eram geloasă, tânără. El cred că a fost întotdeauna mult mai toleran cu mine decât eu cu el. Eu eram rea de gură, îl tocam la cap, altul s-ar fi dus.

Mă tot suna ba una, ba alta, pe telefon fix. Și într-o noapte mă sună și îmi spune: Tu ești singură, eu sunt cu bărbatul tău. Eu zic că e lângă mine. Și atunci am zis, în mintea mea: uite, dacă el nu era, eu credeam. Totul e să știi să-ți coordonezi creierul, să-ți vezi în față viitorul. Era prietena mea cea mai bună, m-am văzut. I-am zis că îi fac, că îi dreg, că o omor, ea a zis: Fă-mi ce vrei, dacă nu îl luam eu, îl lua alta și îl lua de tot. Eu ți-am ținut căsnicia. L-am călcat, l-am spălat. Am luat-o în brațe, am pupat-o, suntem prietene și nici în ziua de azi eu nu am scos un cuvânt la bărbat”, a mai dezvăluit artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net