Elena Merișoreanu, reproș la adresa soțului Mădălinei Manole, la 14 ani de la tragedie: „Părinții ei au murit cu acest mare of, asta ține de omenie!”

#Exclusiv Click!

Elena Merișoreanu a colaborat adesea cu Mădălina Manole, solista găsită, fără suflare, chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie 2010, în vila din Otopeni. La aproape 14 ani de la tragedie, cântăreața de muzică populară ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, despre regretata artistă. Are însă și un mare reproș la adresa soțului Mădălinei, inginer de sunet, care era nelipsit de la spectacolele lor.

Mădălina Manole a fost găsită moartă în casă, chiar de ziua ei de naștere

Pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare, în vila ei din Otopeni. Marian Manole, fratele artistei, este însă ferm convins că ea nu avea motive să-și pună capăt zilelor, așa că a cerut redeschiderea dosarului, în găsirea unor noi dovezi că nu s-a sinucis. La aproape 14 ani de la tragedie, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a dat timpul înapoi și ne-a oferit, exclusiv pentru Click!, detalii despre colaborarea cu Mădălina Manole, pe care a considerat-o o artistă desăvârșită:

„Am fost adesea cu Mădălina, în spectacole, mai vorbeam cu ea în culise. Îmi amintesc că era foarte pedantă, foarte preocupată de felul în care arată, de aspectul fizic. Eu îi tot ziceam că este foarte frumoasă, dar spunea că nu este suficient, că trebuie să fie atentă și la faptul că fiecare vers trebuie să exprime o anume mimică a chipului”.

„Mădălina și soțul ei erau nedespărțiți”

Elena Merișoreanu mai susține, pentru Click!, că îl cunoaște pe soțul Mădălinei Manole, inginer de sunet, mai ales că acestea le însoțea adesea la evenimente:

„Mădălina venea mereu la concerte cu soțul ei, inginer de sunet, erau nedespărțiți, el lucra și în televiziune. Se pare că Mădălina a suferit o depresie accentuată, mulți spun că familia trebuia să intervină, dar părinții ei nu stăteau în casa lor. Nu comentez, sunt lucruri dureroase, nu putem acuza pe nimeni, dar, poate, cu ajutor medical de specialitate, nu se ajungea la tragedie”.

Ce reproș îi aduce soțului Mădălinei Manole?

Artista Elena Merișoreanu are însă un reproș la adresa soțului Mădălinei Manole, referitor la foștii lui socri, cărora le-a interzis să-și vadă nepotul care, cu siguranță, le-ar mai fi alinat dorul și suferința:

„Îmi pare tare rău că părinții Mădălinei au murit cu acest mare of, că nu și-au mai văzut nepotul. Soțul Mădălinei nu a dorit să îl lase la bunici. Stăteau bieții oameni, la gardul vilei, așteptând să îl vadă pe copil, asta ține de omenie!”, a mai menționat Elena Merișoreanu, exclusiv pentru Click!

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani. Mesajul fratelui artistei

Pe 8 iunie 2024, când fiul Mădălinei Manole a împlinit vârsta de 15 ani, Marian Manole, fratele regretatei artiste, a postat pe Facebook un mesaj emoționant, de dor:

„Împlinește 15 ani! Nu l-am văzut decât o dată, când era bebe mic! Așa a hotărât tutorele lui, de parcă este jucăria lui! Nu este jucăria lui, este copilul Mădălinei și nepotul meu! Cei care poartă numele de Mircea se ascund după copil, juniorul este scutul lor de protecție! Și o duc bine băieții!”.

Marian Manole amintește însă și de suferința părinților lui, din cauza soțului Mădălinei:

„Trist este pentru bieții noștri părinți, care au plecat din lumea asta și cu durerea că nu au putut să-și crească nepotul, iar fata lor nu și-ar fi dorit asta! Poate le mai alina dorul de Măgduța lor! Încă o dată, așa a hotărât tutorele! Eu încă trăiesc, poate mă ține Dumnezeu pe pământ și pot să-l cunosc, cândva...Pui mic e un tânăr adolescent de 15 ani, acum! Îi spun „La mulți ani!” și, dacă citește, prin absurd, îi spun să nu uite un lucru pe care o să-l înțeleagă acum! Prin venele lui curge sângele mamei lui, el este primul Manolist și, când va realiza asta, are o sarcină importantă în viață! Să-i ducă mai departe memoria Mădălinei Manole, artista, mama lui!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ryanair avion jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net