Marian Manole a izbucnit în plâns când a văzut-o pe micuța Rebeca, sosia Mădălinei, la „Românii au talent”: „Am făcut parastas pentru mama și pomenire pentru sora și tatăl meu!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marian, fratele Mădălinei Manole, a încremenit când a auzit vocea micuței Rebeca Rizea, vineri seară, la „Românii au talent”. Fetița are un timbru vocal unu la unu cu cel al regretatei Mădălina Manole. Jurații au rămas și ei fără cuvinte.

Marian Manole, vrăjit de micuța Rebeca: „Trebuia apăsat butonul auriu!”

Chiar de 8 martie, pe scena de la „Românii au talent”, emisiunea de la Pro TV, a urcat Rebeca Rizea, o fetiță de 8 ani venită din Alexandria. Micuța a ales să interpreteze piesa „Tu nu ai avut curaj” a regretatei Mădălina Manole. De la primele acorduri, jurații au rămas fără grai, căci vocea micuței aducea perfect cu cea a regretatei soliste.

Aflat în fața televizorului la acel moment, Marian Manole, fratele Mădălinei, a izbucnit în lacrimi, de fericire de această dată.

„La sfârșitul acestei zile de 8 martie, fac această postare cu micuța Rebeca! Am prins pe ProTV mai devreme emisiunea, din păcate nu de la început, mă bucură enorm interpretarea fetiței, le mulțumesc pe această cale părinților ei, dar și ei!

Un suflet mare,o voce impresionantă!Bravo Rebeca, mult succes în continuare!Doamne ajută, să devii o mare artistă!Trebuia apăsat butonul auriu...! Nu-i nimic, primește Golden buzz de la noi, publicul ei! “, a spus Marian Manole, pe contul lui de socializare. 

image

Marian Manole, parastas de 7 ani pentru  mama lui și pomană pentru sora și tatăl lui de Sâmbăta Morților

Apariția micuței de pe scena de la „Românii au talent”, l-a impresionat peste măsură pe Marian Manole, care a doua zi, pe 9 martie, de Sâmbăta Morților, a mers la biserică și la cimitir pentru a face pomană pentru sufletele Mădălinei, dar și ale parinților săi.  
Tot pe 9 martie, s-au împlinit 7 ani de la trecerea în neființă a mamei Mădălinei. 

„Am făcut ieri parastasul de 7 ani pentru mama și pomenirea morților. Au fost niște părinți încercați și Mădălina a fost o minunată soră!

Știu că ei ne privesc de Sus! Îmi pare rău că trebuie să <<umbresc>> cumva ce am văzut mai devreme la TV, dar...... micuța Rebeca a reușit să-mi schimbe starea de spirit în bine!

Am spus în ultimii ani că ochii au secat și nu pot să mai plâng când ajung la cimitir și cred că nici lor nu le-ar place să mă vadă plângând! Dar plâng în casă, deseori! 

Fetița este un fenomen! Ce trăire,ce timbru vocal și dicție a avut pe scenă pentru numai 8 anișori!!Am plâns când am ascultat o, piele de găină de la început până la sfârșit!

Dacă o ascultam la radio, puteam să jur că este Mădălina! Câtă forță, cât talent Intr un corp așa micuț! Micuța Rebecca Rizea a impresionat o țară întreagă!

O mare de lume înlăcrimată de fericire, pentru că prin această minune de fetiță,a renăscut Mădălina Manole! Bunul Dumnezeu sper să o ridice pe treptele cele mai înalte! Felicitări copil frumos, felicitări părinților!
Fetița asta mi a schimbat starea de spirit în bine, am plâns cu lacrimi de fericire, deși a doua zi aveam parastasele Mădălinei și ale părinților mei!”, a declarat Marian Manole, în exclusivitate pentru Click!

Cine este micuța Rebeca Rizea, fetița cu același timbru vocal precum cel al Mădălinei Manole?

Rebeca Rizea are opt ani, este din Alexandria și este fana emisiunii „Românii au talent”. Se uită de când era mică la emisiune și nu există ediție pe care să nu o fi văzut.

Jurații și prezentatorii au rămas uimiți când au auzit-o cântând. Fetița a ales piesa „Tu nu ai avut curaj” a Mădălinei Manole. Reacțiile lor au fost pe măsură. 

 „Cântă unu la unu și are doar 8 ani!”, a spus prezentatorul Pavel Bartoș. 

 „Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletele noastre!”, a spus emoționată Andra. 

Dragoș Bucur a fost și el uimit de vocea micuței. 

 „Rebeca ai o voce și un timbru...deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine.. să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”, a exclamat acesta.

„Este absolut incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani. La un moment aș fi închis ochii ... și chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul Mădălinei, ceea ce este absolut incredibil...Ai o față care e ca Soarele așa, pare că a răsărit Soarele când apari pe scenă”, a afirmat Andi Moisescu. 

Pentru Rebeca muzica este doar o pasiune. Până la apariția de la show-ul de talente, de la Pro Tv, micuța nu a participat la multe concursuri, ci doar la două, însă a obținut rezultate foarte bune.

Micuța își dorește să devină medic oftalmolog și să ajute oamenii să vadă mai bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net