Momente de senzație în cea de-a treia ediție „Românii au talent” din acest an. Declarații în exclusivitate ale concurenților

#Exclusiv Click!

După două ediții care au scos la iveală atât talente locale impresionante, cât și o serie de numere internaționale care au șocat sau bucurat publicul de acasă, „Românii au talent” revine și vinerea aceasta cu o nouă ediție.

Înaintea difuzării, am stat de vorbă cu unii dintre concurenții care vor urca pe scenă și avem declarații în exclusivitate de la aceștia.

Urban Verbunk este un grup de 10 dansatori, cu vârste cuprinse între 21 și 33 ani, care vin din Budapesta cu un moment cum nu s-a mai văzut până acum, care aduce și un mesaj important.

Am creat grupul acum cinci ani, cu scopul de a aduce o performanță pe care să o ducem în jurul lumii. Suntem la poarta acestei oportunități acum. Numele acestui show este – Nu minți planeta, iar anul viitor îl vom aduce la București. Acesta este job-ul nostru, avem un program de opt ore pe zi. Lucrăm cu un scop comun, să aducem acest tip de dans în jurul lumii, fiind propriul nostru stil de dans.

Este pentru prima dată când venim la un show de tipul ”Got talent” și ne așteptăm ca audiența românească să aibă o imagine mai clară asupra a ceea ce facem și a dansului nostru. Chiar dacă suntem din Ungaria, nu creăm dansuri pe tradiții ungurești, ci verificăm chiar și tradiții locale românești. În România sunt câțiva artiști, precum Nicolae Botgros, care iau muzica tradițională și îi aduc un suflu original, actual, seamănă cu ceea ce facem noi la nivel de dans”, ne-au povestit membrii trupei. 

Vlad Toma și Cristian Vasile sunt doi toboșari din București, de 27 și 28 de ani, care vor să demonstreze că pasiunea lor și munca pe care au pus-o în ultimii ani i-a adus la cel mai înalt nivel.

„Suntem toboșari de meserie, profesioniști. Facem asta full time. Ne ocupăm cu asta de mici, de pe la 14 ani. Având în vedere că stăm în același cartier, ne vedem să facem sesiuni împreună. Atât doar noi, cât și cu alți toboșari, avem o mică comunitate de toboșari care cântă cu diferiți artiști. În cadrul comunității, nefiind foarte mulți, ne ajutăm între noi. Am venit împreună pentru că așa s-a întâmplat, ne-am gândit să facem o chestie. Fiecare este angrenat în proiectele lui, ne intersectăm la concerte, dar fiecare are treaba lui.

Am pregătit momentul în timpul liber și ne-am gândit că o să fie un moment mișto – un dialog muzical între doi colegi buni. Nouă ne place să luăm lucrurile pas cu pas, nu ne setăm așteptări îndepărtate, ci mai degrabă lucrăm la noi să ne perfecționăm. Rezultatele vin pe parcurs”, ne-au spus aceștia.

Iar Vlad a mai adăugat: „Eu am descoperit de mic tobele, simțeam ritmul și mă concentram foarte tare acolo, uitam că sunt la școală. Nu dădeam randament undeva, deoarece gândul îmi zbura la tobe. Nu era niciun fel de problemă, doar aveam idei pe care voiam să le exprim prin manifestări diverse. Treptat, am început să studiez singur, apoi am terminat școala de arte populare București. Am învățat să citesc partituri. Marea parte a muncii a fost singur – sunt autodidact. Fur din meserie atunci când mă întâlnesc cu ceilalți colegi”.

Cristian l-a completat: „Eu am avut în familie un toboșar, bunicul, care cânta la diferite evenimente prin anii 70 – 80. Auzeam prin familie, dar nu era ceva atât de discutat. În perioada hi5/yahoo messenger, discutam cu un băiat despre rock și mi-a povestit că el bate la tobe, până mi-a zis că le vinde și m-a întrebat dacă ar fi cineva interesant. Apoi el mi-a zis că ar putea fi o idee să le iau eu și să încerc. Ai mei au văzut că m-am aprins foarte tare pe subiect și a auzit bunicul meu. Bunicul mi-a zis că nu știu dacă o să mă pricep la instrument, așa că am luat tobele”.

La 18 aniDaniel Popescu, ne-a avertizat că este cel mai bun skater de la momentul actual și că vine din Slatina cu o serie de mișcări cum nu s-au mai văzut până acum.

Am descoperit skateboarding de pe social media, Instagram, Youtube. Mi-a plăcut foarte tare și m-am apucat și eu. Fac asta de șase ani. În unele perioade mă dau și zilnic, iar în alte dăți de 2-3 ori pe săptămână. Nu am avut niciodată o pauză mai lungă. Am avut două entorse și o întindere de ligamente la picior, care a fost și cea mai gravă. Știam că sunt inevitabile astfel de accidentări și oricât de tare m-aș lovi, voi continua să mă dau. Sincer să fiu, am realizat că atunci când mă dau pe skate, îmi dă un sentiment de libertate și antistres. E ce-mi place să fac mai mult în timpul liber.

După liceu, aș vrea să încerc să-mi creez o carieră din skateboarding și să pot trăi din asta.  Am venit în show pentru a promova sportul și freestyle skateboarding, dar și să mă promovez pe mine. Mă folosesc de social media, orice trick nou sau mai spectaculos le postez, dar și rutinele de la competiții”, declară Daniel Popescu încântat pentru că are șansa să arate acum ceea ce poate.

Tot în această seară îi vom cunoaște și pe cei de la Spyros Bros, cei doi artiști care face un super show de diabolo.

„Suntem pentru prima dată în Europa de Est și România. Pentru mine, este o încântare să descopăr orașe noi prin turneele noastre. Oamenii sunt prietenoși, natura este frumoasă și călătoritul înseamnă mult deoarece în țările noastre nu suntem expuși la ceea ce înseamnă Europa. Experiența mai multă, Got talent ne contectează cu întreaga lume. Cu fiecare performanță, vrem să adaugăm ceva în plus, ceva mai bun actului nostru. Să fie ceva extra la ceea ce facem.

Pasiunea a început când am văzut performeri în Disney World, în secțiunea chineză. Am cumpărat un suvenir, l-am adus acasă, am văzut clipuri pe YouTube cu trick-uri creative. Am practicat în fiecare zi, 6-8 ore. Uneori chiuleam de la școală pentru a-mi urma pasiunea. Am performat la evenimente multiculturale, în evenimente locale. De acolo am ajuns la show-uri locale de talent. Vreau ca oamenii să descopere diabolo și să-i învăț, iar asta se aplică și la Mark. El a fost atât de bun că m-a imitat și mi-a dat ideea să ne sincronizăm. Am început să share-uim trick-uri de diabolo ca parteneri”, ne-a povestit unul dintre cei doi membri ai grupului.  Pe aceștia și mulți alții îi putem vedea în acțiune, în această seară, de la 20.30, pe PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
restivan bahmu prigoana jpg
netflix pixabay jpg
image png
image png
image png
Silviu Prigoana Foto Adevarul (3) JPG
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net