Începe al 14-lea sezon „Românii au talent”! Ce a surprins-o pe Andra: „Ne-a lăsat cu gura căscată!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 20:30, PRO TV va lansa cel de-al 14-lea sezon al show-ului Românii au talent. Emisiunea a înregistrat de-a lungul anilor cele mai mari cifre de audiențe din țară și reușește în fiecare an să surprindă prin concurenții incredibili și prin momentele pregătite de aceștia.

Prezentatorii show-ului sunt, încă de la primul sezon, Pavel Bartoș și Smiley, iar la masa juriului se află, tot din primul an, Andra și Andi Moisescu. Alături de cei doi, s-au alăturat de trei sezoane, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, iar cei patru reușesc să le ofere celor de acasă un spectacol total.

Filmările pentru sezonul 14 au avut loc deja, iar Andra a recunoscut că încă este la fel de plăcut impresionată de ceea ce vede: „Tot m-a surprins. A fost un sezon care ne-a lăsat cu gura căscată și care ne-a făcut să găsim foarte greu cuvintele de laudă. Rămâneam mască în fața talentului de pe scenă”.

Deși au venit mai târziu, actorii Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt la fel de entuziasmați de lansare. „Adevărul e că am avut câteva numere fenomenale. Și nu într-un singur domeniu. În secunda asta, aș spune că ăsta a fost cel mai tare”, a spus Dragoș, completat de Bobo: ”Cred că experiența de la televizor, din fața ecranului, e total diferită față de cea de la masa juraților. De data asta, chiar veți vedea ceva care este dus la o cotă foarte înaltă”.

Printre concurenții din această seară se va afla și Tom Wouda care va surprinde prin îmbinarea pasiunilor lui – magie și pian.

Eu sunt pianist și vreau să fac ceva în plus, prin magie. Nu este partea principală a momentului meu. Am început să cânt când aveam 5 ani, bunica mea cânta și mi-a zis că ar trebui să fac asta. Pentru că eram un copil, nu-mi doream neapărat să fac asta, deoarece nu era ușor deloc să citesc partiturile muzicale.

Acum îi mulțumesc că m-a făcut să cânt și simt o emoție aparte când încep să cânt. Este minunat când ești pe scenă, dar ești mereu pe drumuri, familia și iubita îmi simt lipsa. Nu este ușor, dar când văd oamenii din public, zâmbetele, îmi repet că aș putea face asta cât mai mult”, ne-a spus acesta în exclusivitate pentru Click!.

Eduard Anghelescu, un tânăr cântăreț cu vocea și pianul, a recunoscut că visează să devină mai cunoscut și pe plan local după ce va apărea în emisiune: „Eram mic, aveam 8 ani și cântam prin casă, o piesă, Faded a lui Alan Walker. Părinții m-au ascultat și m-au dus la canto. Eu voiam la tenis de masă, dar nu mai erau locuri, așa că am decis să merg la canto. Nu am niciun regret până la 15 ani că nu am făcut cum voiam eu. Repet două ore minim pe zi, la pian și tot cam așa și pentru muzică. Muzica este ce simt eu că voi face în viață pe mai departe. Pe 15 octombrie am plecat în America și am cântat în Washington, Los Angeles, dar și în Toronto, Canada”.

Cei de la Ansamblul de dans popular Izvorașul vin direct de la Chișinău și promit un moment tradițional cum nu s-a mai văzut: „Ne-am format în 1947 ca grup, este un ansamblu puternic și renumit pe teritoriul Republicii Moldova. Noi aducem caracterul și dansul popular moldovenesc. Nu este dificil să aducem membri noi, în ansamblul nostru vin când deja sunt pregătiți. Este o continuitate de la grupa de juniori spre cea de adulți. Avem un grafic de repetiții stabil. Sunt câteva zile pe săptămână în care ne vedem regulat, după serviciu. Noi avem un fel al nostru de a aduce frumusețea în scenă și ne așteptăm ca ceea ce simțim noi să fie la același nivel și la final show-ului. Noi ne considerăm puternici și asta vrem să arătămEste un scop al nostru să vedem cum ne vor vedea ceilalți”.

Aceștia și mulți alți concurenți poți fi văzuți în această seară, de la 20.30, pe PRO TV, în prima ediție a sezonului #14fenomen Românii au talent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net