S-a aflat când începe noul sezon Românii au talent. Au mai rămas doar câteva zile

#Românii au talent

Noul sezon cu numărul 14 Românii au talent este pe punctul de a începe. Telespectatorii români se pot bucura de noi apariții care le vor cuceri inimile. 

Începe un nou sezon Românii au talent / foto: Pro TV
Începe un nou sezon Românii au talent / foto: Pro TV

Începând cu data de 9 februarie a anului în curs, la Pro TV va începe să ruleze noul sezon al reality-show-ului de talente. Andi Moisescu, Andra, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete se află la masa juriului, iar prezentatorii din culise sunt Pavel Bartoş şi Smiley.  

Sezonul 14 Românii au talent începe pe 9 februarie 

Românii au talent este una dintre cele mai iubite și mai urmărite emisiuni de la noi din țară. Cum sezonul 13 s-a încheiat acum ceva timp în urmă, telespectatorii sunt pregătiți să urmărească un nou sezon care va începe în luna februarie, pe data de 9. 

Smiley și Pavel Bartoș s-au arătat impresionați de noul sezon al emisiunii de la Pro TV. Cei doi și-au exprimat entuziasmul: 

„Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred aşa ceva, cel puţin nu când mă gândesc la talentul românilor şi la scena asta magică de la Românii au talent, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al Românii au talent, iar noi îl simţim ca pe un fel de Revelion pentru programele şi producţiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoţii intense, cât şi la râs şi adrenalină. Şi tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l şi apăsăm de vreo două ori, pentru că pur şi simplu uneori n-ai cum să te abţii! O să vedeţi!”, spune Smiley înaintea lansării.

„14 #fenomen! Un sezon cum nu aţi mai văzut, concurenţi cum nu aţi vrea să rataţi şi nişte emoţii binevenite... pe care mi-e greu să vi le şi povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puţin până la premieră pentru că veţi putea înţelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veţi vedea. Recunosc, şi eu abia aştept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen”, a adăugat Pavel Bartoş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net