Ce s-a ales de Bianca Badea, concurenta care a fost la un pas de a câștiga „Românii au talent”. Tânăra a impresionat o lume întreagă

Îți mai amintești de Bianca Badea, tânăra în vârstă de doar 16 ani care a făcut senzație pe scena „Românii au talent”, în ediția din luna martie a anului trecut? Click! te pune la curent cu viața ei de după participarea la concursul de talente. 

Bianca Badea la „Românii au talent” / foto: Pro TV
Bianca Badea la „Românii au talent” / foto: Pro TV

Balerina nu s-a aflat pentru prima dată pe scena talentelor de la Pro TV, ea find prezentă și în sezonul 8, Andra fiind cucerită de talentul său, i-a oferit Golden Buzz. 

Bianca Badea practică în continuare baletul 

La vârsta de 3 ani, Bianca Badea și-a descoperit talentul de balerină. Anii au trecut și ea a reușit să performeze în domeniul care o pasionează. 

Este elevă a Liceului de Coregrafie Floria Capsali, practică baletul de performanță și vizează să ajungă pe scenele cele mai mari ale lumii. 

Așa cum reiese și din postările sale de pe Facebook, în majoritatea Bianca apare purtând costumul de balerină, împărtășind cu fanii momente din activitatea sa. De asemenea, remarcăm și faptul că tânăra este urmărită de un număr mare de persoane în social media, care îi apreciază postările și o complimentează prin intermediul secțiunii de comentarii. 

Jurații, fascinați de talentul și prestația Biancăi Badea 

În urma ultimei sale participări la „Românii au talent”, Andra, Andi Moisescu și Dragoș Bucur și-au exprimat aprecierea și emoțiile prin care adolescenta i-a purtat pe toată durata numărului artistic de pe scenă.

„Eu sunt emoționată acum. Îmi dau seama cât de repede trec anii. Erai atât de micuță. Acum ești o domnișoară foarte frumoasă, domini scena. Oferindu-i Golden Buzz-ul meu în sezonul 8, am simțit că i-am dat inima mea și a rămas la ea”, a fost mărturia emoționantă a Andrei.

„Cred că ai făcut o alegere foarte bună. Numărul este foarte frumos. Talentul este acolo, nu a dispărut niciodată”, a comentat Dragoș Bucur.

„A fost o reprezentație la un nivel foarte înalt, mi-a făcut plăcere”, a spus Andi Moisescu, potrivit Pro TV. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net