Cui ar fi dat Andra marele premiu de la Românii au talent. «Ești o câștigătoare»

Al optulea sezon "Românii au talent" și-a desemnat câștigătorul în persoana dansatorului Emil Rengle. Acesta a plecat acasă cu marele premiu de 120.000 de euro, cu titlul de cel mai talentat român, dar și cu premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Lupta finală s-a dat între Emil Rengle și Bianca Badea, în vârstă de 11 ani, o micuță balerină care a impresionat prin candoare, expresivitate și talent. Andra s-a declarat cucerită pe viață de fetiță, pe care, de altfel, a și trimis-o direct în semifinale atunci când a apăsat Golden Buzz. Deși fragedă, Bianca dedică și câte opt ore pe zi dansului și nu are timp de joacă, la fel ca orice altă fetiță de vârsta ei. Copila a început să danseze la vârsta de trei ani și visează să ajungă o mare balerină, chiar dacă părinții ei au o situație materială modestă și fac eforturi supraomenești pentru a o susține.

A doua zi după finala Românii au talent 2018, Andra nu a uitat de cea căreia i-a acordat votul său de încredere și a felicitat-o pentru toată munca depusă. Mai mult, a mărturisit că i-ar acorda ei premiul. "Bianca, dacă aș avea un golden buzz și acum l-aș apăsa ca să primești premiul. Dincolo de povestea ta care ne-a impresionat pe toți, părinții tăi sunt niște modele, tu singură ne-ai ridicat pe toți, tu ne-ai emoționat până la lacrimi, este numai meritul tău că dansezi divin. Nimeni nu-ți poate lua asta vreodată. Să știi că ești o câștigătoare! Și aplauze pentru părinții tăi", a scris solista pe Facebook.

simeon stalpnicul png
cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg