Cui ar fi dat Andra marele premiu de la Românii au talent. «Ești o câștigătoare»

Ultima actualizare:

Al optulea sezon "Românii au talent" și-a desemnat câștigătorul în persoana dansatorului Emil Rengle. Acesta a plecat acasă cu marele premiu de 120.000 de euro, cu titlul de cel mai talentat român, dar și cu premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Lupta finală s-a dat între Emil Rengle și Bianca Badea, în vârstă de 11 ani, o micuță balerină care a impresionat prin candoare, expresivitate și talent. Andra s-a declarat cucerită pe viață de fetiță, pe care, de altfel, a și trimis-o direct în semifinale atunci când a apăsat Golden Buzz. Deși fragedă, Bianca dedică și câte opt ore pe zi dansului și nu are timp de joacă, la fel ca orice altă fetiță de vârsta ei. Copila a început să danseze la vârsta de trei ani și visează să ajungă o mare balerină, chiar dacă părinții ei au o situație materială modestă și fac eforturi supraomenești pentru a o susține.

A doua zi după finala Românii au talent 2018, Andra nu a uitat de cea căreia i-a acordat votul său de încredere și a felicitat-o pentru toată munca depusă. Mai mult, a mărturisit că i-ar acorda ei premiul. "Bianca, dacă aș avea un golden buzz și acum l-aș apăsa ca să primești premiul. Dincolo de povestea ta care ne-a impresionat pe toți, părinții tăi sunt niște modele, tu singură ne-ai ridicat pe toți, tu ne-ai emoționat până la lacrimi, este numai meritul tău că dansezi divin. Nimeni nu-ți poate lua asta vreodată. Să știi că ești o câștigătoare! Și aplauze pentru părinții tăi", a scris solista pe Facebook.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
image
actualitate.net
image
actualitate.net