Emil Rengle, îndrăgostit lulea de Alejandro, vrea să rămână însărcinat. Își doresc gemeni

Ultima actualizare:

Emil Rengle, câștigătorul marelui premiu de la Românii au talent, în 2018, este din nou foarte îndrăgostit. De câteva luni el formează un cuplu cu Alejandro Fernandez, un tânăr de origine spaniolă care trăiește în Anglia și pe care românii l-au văzut evoluând la „Vocea României”. Rengle a anunțat recent că și-a făcut nu numai planuri de Crăciun și Revelion, dar și de viitor. Intenționează să se căsătorească cu Alejandro și împreună să aibă copii. Dansatorul vrea să fie primul bărbat gravid din România.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Emil Rengle va petrece sărbătorile acasă, la Alejandro

Câștigătorul de la „Românii au talent” în 2018 și-a făcut deja planuri pentru Crăciun și Revelion. Va petrece sărbătorile de iarnă în Anglia, acolo unde locuiește iubitul lui, Alejandro. Recent el a vorbit deschis despre relația lui cu tânărul de origine spaniolă activ în domeniul afacerilor, în Marea Britanie.

„De Crăciun, mergem la familia lui, în Anglia. O vom vizita pe mama lui spanioloaică, Maria Fernandez, care este o minunăție și care o să ne gătească (...). Noi nu dăm atât de multă importanță serii de Revelion, mai mult medităm, ne punem dorințele pentru 2024, cam ce am vrea să reușim să facem împreună”, a declarat Emil Rengle într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Emil Rengle vrea nuntă și copii

Dansatorul a mărtusrisit că pentru anul viitor are planuri mari. Pe lista de rezoluții pentru 2024 se afla dorința de a-și duce relația cu Alejandro la următorul nivel. Vrea să se căsătorească.

„Da, m-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă”, a spus Emil Rengle.

Dansatorul a mărturisit că își dorește foarte mult să rămână însărcinat, și spune că are speranţe deoarece medicina a avansat mult în ultimii ani. Chiar a început să se documenteze cu privire la procedură.

Asta și să avem un copil. Mi-aș dori foarte mult să rămân însărcinat. Acum, cu noile studii, înțelegem că este posibil.Sperăm la asta. Șiu eu învăț și aflu despre procedura asta, dar se pare că e posibil, deci de ce nu?!”.

Alejandro vrea gemeni

Iubitul lui Emil Rengle a dezvăluit că își doreste să aibă și băiat și fată sau, de ce nu, gemeni.

„Este o nebunie! Să fie ambele”, a spus Alejandro Fernandez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net