Cum au reacționat părinții lui Emil Rengle când le-a spus că este gay?! „Vreau copii, vreau să procreez!”

Emil Rengle este unul dintre cei mai controversați artiști din România. În 2018, primul dansator câștigător de la „Românii au talent” a dezvăluit că este bisexual. Rengle a vorbit, de data aceasta, fără perdea despre orientarea sa sexuală, în podcastul Ilincăi Vandici.

Coregraf, dansator și regizor, Emil Rengle (32 de ani) este câștigătorul celui de-al optulea sezon al show-ului „Românii au talent" ( de la Pro TV) și primul dansator din istoria emisiunii care a câștigat marele premiu.

După ce a făcut furori pe scena de la „Românii au talent”, Rengle s-a lansat în showbiz și a colaborat cu artiști faimoși de la noi. Acesta a apărut în videoclipurile mai multor cântăreți români de succes și a realizat coregrafii pentru Loredana Groza, Antonia, Anda Adam, Corina, Alex Velea, Inna și mulți alții.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Emil Rengle s-a confruntat, însă, cu momente dificile în plan personal, legate de prejudecățile privind orientarea sa sexuală. După zvonurile apărute în presă, în 2018 artistul a ieșit public și a recunoscut că este bisexual.

Emil Rengle: „Homosexualitatea nu e un trend, nu e boală și nici o alegere”

Invitat în podcastul Ilincăi Vandici, artistul a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală. Rengle a declarat că-și dorește chiar și copii în următorii 10 ani.

Homosexualitatea nu este un trend, nu e boală si nici o alegere. Eu vreau copii, vreau să procreez, dar poate că o să fie o familie cu mai mulți parteneri. Așa mă văd peste vreo 10 ani!

Când mi-am dat seama că sunt gay, m-am simțit ca un ciudat, simțeam ca sunt bărbat, dar am un pic și din femeie. Fizic mă simt atras de bărbați, dar mă îndrăgostesc de femei.

Am nevoie de o femeie în viața mea care să mă ghideze. Dar, dacă îmi pui acum în față un bărbat și o femeie, eu instinctiv aleg bărbatul”, a declarat artistul, referitor la orientarea sa sexuală, la podcastul "Te ascult", cu Ilinca Vandici.

Rengle: „Despre mama nu vreau să vorbesc!”

Dansatorul a atins și subiecte mai sensibile, referitoare la momentul din adolescență când părinții săi au aflat despre orientarea lui sexuală.

De reacția tatălui meu mi-a fost cel mai frică, pentru că eu credeam atunci (eram adolescent și așa gândeam pe atunci) că o să-l dezamăgesc, că o să vorbească lumea.

A aflat prin intermendiul mamei și a surorii mele, nu i-am spus eu. Dar reacția lui a fost ceva ce nu mă așteptam! Mi-a spus: <<te iubesc și oricum ai fi tu ești copilul meu!>> El e taximetrist în Oradea și se mândrește cu mine. Le spune clienților lui: <<fiul meu este Emil Rengle!>>

Despre mama nu vrea să vorbesc! E dorința ei să nu fac public nimic legat de ea și eu o respect!”, a mai spus dansatorul.

A devenit faimos dansând pe tocuri!

Emil Rengle a devenit la vârsta de 18 ani cel mai bun dansator şi coregraf din România. Acesta a studiat dans și coregrafie la UNATC și și-a perfecționat, apoi, tehnicile de dans la renumite școli de coregrafie de peste Ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

În urmă cu 11 ani, Emil Rengle s-a făcut remarcat prima oară la Pro TV, în emisiunea „Dansez pentru tine", care s-a difuzat până în 2013, când s-a oprit la sezonul 14. Anul 2018 i-a adus și premiul de la „Românii au talent”, în valoare de 120.000 de euro. De atunci, coregraful a mai participat cu Dana Budeanu la „Uite cine dansează”, de la Pro TV, apoi a fost în juriu la „Îmi place dansul”, la Kanal D.

În 2020, a participat la „America's Got Talent: The Champions”, un show la care sunt prezentate cele mai bune numere din întreaga lume. Câștigătorul sezonului 8 de la „Românii au Talent” nu a reușit, însă, să impresioneze juriul american.

În anul 2018, într-un video postat pe canalul lui de YouTube, Rengle a făcut anunțul că este bisexual.

Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiţi în continuare pentru persoana care sunt şi să nu vă schimbaţi opinia despre mine doar pentru că sunt diferit faţă de voi“, a declarat artistul. „Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi.

Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu eşti ca toţi ceilalţi. Vă voi vorbi azi despre un subiect de care mi-am dorit foarte mult să vă vorbesc.

De ce n-am făcut-o? N-a fost timpul până acum. Am foarte mari emoţii să vorbesc despre acest subiect, însă o voi face. M-am gândit să îl ţin secret toată viaţa mea, să joc un teatru“, a mai dezvăluit el, la vremea respectivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net