Emil Rengle a recunoscut totul! Ce relație a avut, de fapt, cu Alexandra Stan

Ultima actualizare:

Emil Rengle este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți dansatori și coregrafi români. De-a lungul carierei sale, acesta a colaborat cu nume mari din România, precum Alexandra Stan, Inna sau Marius Moga. De asemenea, talentul și munca sa au fost premiate, ajungând să câștige „Românii au talent”, în anul 2018.

Emil Rengle a recunoscut totul. Foto: colaj/Instagram
Emil Rengle a recunoscut totul. Foto: colaj/Instagram

Prezent în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Emil Rengle a acceptat provocarea de a juca cu cărțile pe masă. Cunoscutul dansator a răspuns celor mai controversate dar și emoționante întrebări referitoare la aspectele și evenimentele importante din viața sa, printre care s-a numărat și întrebarea referitoare la presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Alexandra Stan.

Emil Rengle: „Femeia aceasta, ca om, mi-a schimbat viața.”

În anul 2014, Emil Rengle a fost angajat de către Alexandra Stan pentru a-i realiza o coregrafie. Încă de la început, conexiunea celor doi artiști a fost una specială, însă de la acest lucru până la apariția  zvonurilor potrivit cărora aceștia au fost mai mult decât prieteni, nu a mai fost decât un pas.

Întrebarea despre o presupusă relație între el și Alexandra Stan nu a putut lipsi din repertoriul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, iar răspunsul coregrafului a fost unul amplu.

„Niciodată nu am adus în atenția presei viața mea personală, niciodată nu m-am afișat cu relațiile din viața mea. De fapt, toate aparițiile din presă cu anumiți oameni cu care am fost ”combinat”, să zic așa, au fost speculații. Și, de fapt, niciuna dintre ele nu a fost cea reală. Niciuna din relațiile adevărate pe care le-am trăit n-au ajuns în atenția presei și niciodată nu mi-am dorit să le aduc.

Nu rezonez cu bărbații care se laudă cu cine, pe cine au cucerit și în ce fel. Nu am declarat absolut niciodată că între mine și Alexandra Stan ar fi fost mai mult decât o prietenie. Sunt zvonuri, și mi-ar fi plăcut ca presa să mă sune și pe mine să mă întrebe, să confirme, atunci când au aflat aceste zvonuri.”, a mărturisit Emil Rengle, în emisiunea Denisei Rifai.

Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan

Artistul a mărturisit că Alexandra Stan nu i-a fost doar o prietenă, ci mai mult o soră. A fost una dintre persoanele importante în evoluția sa. De altfel, Emil Rengle a mărturisit că a ajuns să cunoască partea frumoasă a vieții sale prin prisma experiențelor trăite în turneul în care a mers alături de Alexandra Stan.

„Ceea ce pot să spun despre Alexandra Stan este că o iubesc ca pe sora mea. Foarte mult! Femeia aceasta, ca om, mi-a schimbat viața. A adăugat destul de mult la bagajul meu. Din nou mă gândesc la Emil cel mic din Oradea care, dintr-o dată, în turneu cu Alexandra Stan a văzut o lume întreagă, de la Japonia până la Mexic, și a trăit experiențe extraordinare. Și ea este un om care a crezut în mine și mi-a dat aripi.

O iubesc pe Alexandra Stan ca pe sora mea. Ca pe o soră. E un respect pe care oamenii nu-l înțeleg și au nevoie de confirmări: e o relație, nu-i o relație? Nici eu și nici ea nu credem în relații. E o iubire liberă și deschisă.”, a încheiat Emil Rengle, în emisiunea de la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
image png
marcel insula iubirii jpg
banner Diana Dumitrescu png
banner Leonard Doroftei
index (31) jpg
image png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net