Rareș Prisacariu, marele câștigător Românii au talent! La numai 7 ani, a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro

#Românii au talent

Vineri seara a avut loc marea finală de la „Românii au Talent”, iar performanțele celor 11 finaliști au fost mai uimitoare ca oricând! După ore întregi de repetiții, emoții, oboseală și lacrimi, concurenții au pășit încă odată pe scena de la PRO TV, de unde au reușit să cucerească inimile întregii națiuni! Însă, doar un singur concurent a putut ridica premiul cel mare, iar în acest an, numele lui este: Rareș Priscariu!

image

Olya și Valera și Oleg Spânu, locurile 2 și 3

Sezonul cu numărul 13 din „Românii au Talent” s-a încheiat cu o finală de vis! Plină de emoții, lacrimi, cât și ambiție, cei 11 finaliști au urcat pentru ultima oară pe scena emisiunii, hotărâți să impresioneze publicul cu talentele lor! Ia românii au aplaudat cu entuziasm prestațiile tuturor concurenților, însă, din păcate, nu poate exista decât un singur câștigător! Iar în acest an, prin votul publicului, marele premiu de la „Românii au Talent” merge la Rareș Prisacariu, care la numai 7 ani, a câștigat inimile tuturor românilor!

Rareș Prisacariu a urcat pe scenă plin de încredere, uimind încă o dată întreaga țară cu un număr fabulos de recitare, dar devenind, totodată, o sursă de inspirație. Rareș a reușit să ridice marele premiu de 120.000 de euro, în uralele publicului! În urma votului exprimat de public, a primit titlul de câștigătorul Românii au talent 2023!

Olya și Valera, acrobații super-talentați din Ucraina au ieșit pe locul 2 la numărul de voturi, iar Oleg Spânu a obținut locul 3 în concursul de talente. 

Olya și Valera, Rareș Prisacariu și Oleg Spânu, în finala Românii au talent
Olya și Valera, Rareș Prisacariu și Oleg Spânu, în finala Românii au talent

 Rareș Prisacariu este marele câștigător de la „Românii au Talent” sezonul 13

Ajuns deja la sezonul cu numărul 13, show-ul de talente „Românii au Talent” rămâne la fel de popular ca oricând, iar poate motivul cel mai mare pentru această longevitate este numărul extrem de divers de talente care reușesc să uimească publicul în fiecare an! Iar sezonul acesta, întreaga țară a rămas impresionată de Rareș Prisacariu, care a dovedit un talent uimitor pe scenă, atât la preselecții, cât și în semifinală și marea finală de vineri, 12 mai. Determinat să primească răsplata pentru munca depusă, performanța lui de pe scenă din în această seară i-a asigurat marele premiu! Inimile românilor au fost cucerite și degetele n-au mai contenit cu voturile!

Întreaga sală a izbucnit în urale când s-a aflat cine este câștigătorul din acest sezon, iar toată lumea, de la spectatori, până la ceilalți concurenți, au aplaudat victoria lui . Numărul de recitare a reușit să câștige inimile publicului, iar votul românilor a fost unul clar. Rareș Prisacariu va pleca acasă, pe lângă faima și amintirile făcute la „Românii au Talent” și cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Iată ce au spus cei 4 jurați, după prestația din marea finală a lui Rareș Prisacariu

Andra: „Ai răscolit în noi, în mine niște sentimente și niște gânduri pe care nu mă gândeam că le dețin. E impresionat ce am putut să văd. Și Dumnezeu te iubește și noi te iubim!”

Andi Moisescu: „Eu cred că acest moment este dincolo de ceea ce a spus el. Are o altă putere, prin vocea lui Rareș. Aici e vorba despre o forță cu totul aparte pe care fiecare din sală a simțit-o. Sper să se fi simțit la fel și acasă pentru că tu ești, fără îndoială, o apariție”.

Dragoș Bucur: „Rareș, am aproape 46 de ani și de vreo 2 ani mă gândesc foarte mult... Ceea ce ai vorbit tu pe scenă astăzi. Eu am ajuns să mă gândesc la ce spui tu, la 7 ani. Aș vrea să vorbesc despre lucrurile astea, dar mi-e teamă să le înfrunt public. Ce ai făcut tu astăzi a fost să vorbești și în numele meu, de acolo de pe scenă. De-aia am venit eu la Românii au talent, să te văd pe tine.”

Mihai Bobonete: „De fiecare dată când vii aici, am impresia că ai o forță teribilă din alte lumi. Nu știu cum simt oamenii acasă sau ce au simțit oamenii din sală, dar pe mine mă descompui în părți mici și simt că mă desprind de corp și văd toate lucrurile. Ai un fel de transmisie aparte. Nu doar țara are nevoie, ci cred că lumea are nevoie de oameni ca tine. Televiziunea oferă un lucru: nemurirea. Vei rămâne în memoria tuturor, cu toate aparițiile la Românii au talent. Eu cred că tu vei face viitorul să-și amintească cu mare plăcere de trecut. Bravo, felicitări!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net