Ce a făcut Andi Moisescu, înainte de finala „Românii au talent”: „Când trec prin perioade mai aglomerate…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andi Moisescu (50 de ani), una dintre cele mai carismatice vedete de la PRO-TV, a ales să iasă la plimbare, duminica aceasta, alături de un prieten drag inimii sale, pentru a se relaxa, înainte de marea finală de la „Românii au talent”. Paparazzi Click! au fost pe urmele lor, prin urmare, vă arătăm cum au ales cei doi să își petreacă timpul liber.

Andi Moisescu a profitat, duminica aceasta, de vremea superbă din Capitală, alegând să iasă alături de un prieten, la plimbare, pe Calea Dorobanți. Cei doi au preferat să meargă pe jos, la pas, din zona parcului Herăstrău, până în zona Floreasca, pentru a se relaxa. Ba mai mult, Andi și camaradul său, s-au oprit de mai multe ori, pentru a admira construcțiile apărute în zonă.

Din imagini se poate observa că cei doi erau îmbrăcați extrem de șic și lejer, iar noi….le dăm un zece cu felicitări! Vedeta din Pache Protopopescu a ales să poarte o cămașă de culoare verde – deschis, care era asortată cu un tricou și o pereche de blugi de culoare gri. În picioare, juratul a purtat încălțăminte sport. De asemenea, prietenul lui Andi Moisescu, a optat pentru o vestimentație compusă din piese deschise la culoare, mai exact, o pereche de pantaloni crem și un tricou simplu, alb.

Pentru că are o agenda încărcată, putem vedea, din imaginile surprinse de paparazzi Click! că, Andi Moisescu, a vorbit minute în șir la telefon, chiar și în timpul său liber.

„Când trec prin perioade mai aglomerate, cum e și cea de acum, folosesc un truc. Pregătesc o mică ieșire, ca să-mi creez o așteptare foarte plăcută, la finalul ei. De data asta, după o cafea excepțională, la o cafenea mică, dar foarte bună din cartier și o înghețată artizanală, de la gelateria mea favorită, de vis-a-vis, puneam la cale o tură la munte, în Retezat, împreună cu unul dintre partenerii mei tradiționali de snowboarding și aventuri montane, în general. Și uite așa, o să ajung eu în seara de vineri, cu un alt tonus, la marea finală „Românii au talent”, pe care o recomand neapărat, LIVE, începând cu ora 20:30!”, a declarat Andi Moisescu pentru Click!

Click! spune

Vineri, 12 mai, are loc marea finală a emisiunii„Românii au talent”. 11 concurenți talentați, care au reușit să le demonstreze aprigilor jurați că merită să ajungă până în punctul final, luptă pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

De spus este și faptul că, Andi Moisescu este unul dintre cei mai longevivi prezentatori cu care trustul din Pache Protopopescu colaborează. Având 32 de ani de activitate în acest trust, prezentatorul de televiziune a fost implicat în diverse proiecte. Și Andra este la masa juriului încă de la prima ediție, în timp ce Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au alăturat echipei mai târziu, dar sunt deja foarte îndrăgiți de public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net