Cum s-au cunoscut Olivia Steer și Andi Moisescu: „O șansă dintr-un milion”

Destul de discret când vine vorba despre viața sa personală, Andi Moisescu a decis, recent, să discute într-un interviu despre modul în care a întâlnit-o pe soția sa și care este secretul unei relații de durată.

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut din întâmplare / foto: arhiva personala
Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut din întâmplare / foto: arhiva personala

Întrebat despre modul în care și-a cunoscut partenera, Andi Moisescu a povestit: „A fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat separat pe fiecare și, deoarece amândoi am fost deschiși să ne cunoaștem, s-a întâmplat să avem exact aceeași disponibilitate.

Este vorba despre ce este cel mai important în viața oricărei persoane: iubirea. A fost o coincidență rară, să fie aliniate toate lucrurile. Cel mai probabil, a fost șansa noastră. Și nu am ezitat să o fructificăm“, a dezvăluit judecătorul de la Românii au Talent pentru VIVA.

„M-am căsătorit la vârsta de 32 de ani. Nu mai eram la început de drum. Eu mă raportam deja destul de serios la tot și cred că asta a contat foarte mult în relația noastră. A înțeles că sunt axat pe proiecte pe termen lung. Acesta a fost un avantaj pentru mine“, a adăugat el.

Soția lui Andi Moisescu este o persoană controversată

Olivia Steer este cunoscută pentru opiniile controversate legate de vaccinare. Recent, ea a publicat pe Facebook un mesaj plin de acuzații la adresa medicilor și a Organizației Mondiale a Sănătății. Totodată, a îndemnat oamenii să participe la protestul din Piața Universității.

Olivia Steer și-a pierdut și sora, în vârstă de 38 de ani, în anul 2010, care a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancerul la sân, veste pe care a primit-o când era însărcinată în câteva luni.

Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea.

Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, declara Olivia Steer, în anul 2018.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net