Olivia Steer, ținta ironiilor lui Lucian Mîndruță, după ultima teorie lansată de ea: „În fiecare dimineață mă întreb...”

Ultima actualizare:

Soția lui Andi Moisescu se află în mijlocul unei ironizări mediatice, din partea jurnalistului Lucian Mîndruță. Ultima teorie lansată de Olivia Steer are legătură cu dârele lăsate de avioane pe care, despre care a spus că nu ar fi fum de motor, ci mai degrabe niște „substanțe”. 

Lucian Mîndruță, ironii la adresa Oliviei Steer / foto: Colaj Click!
Lucian Mîndruță, ironii la adresa Oliviei Steer / foto: Colaj Click!

Fostul prezentator de televiziune a ridiculizat-o pe Olivia Steer prin intermediul unei postări pe Facebook, întrebându-se dacă și ei îi este greu „să se apuce de treabă în fiecare dimineață de luni”. 

Lucian Mîndruță: „Eu știu ce am de făcut” 

Fostul coleg de breaslă al Oliviei Steer nu a putut trece nepăsător la aflarea noilor speculații lansate de către aceasta, după ce a afirmat că mai mulți apropiați au făcut enteroviroză după ce au stat ore întregi pe pârtie, respirând „aer curat de munte”. 

„În fiecare dimineață de luni mă întreb dacă și Oliviei Steer îi e la fel de greu să se apuce de treabă. Și după aia mă apucă un pic de compasiune: păi eu știu ce am de făcut.

Ea în schimb trebuie să se chinuie să găsească un pericol, o spaimă, o plantă, o conspirație nouă până la prânz măcar, că așteaptă publicul…”, a scris Lucian Mîndruță, într-o postare pe Facebook. 

Postarea controversată a Oliviei Steer

Cea mai recentă teorie a Oliviei Steer spune că dârele albe lăsate pe cer de avioane nu sunt unele de fum de motor, așa cum toți știm, ci doar „o risipă nejustificată de substanțe” care au un scop anume și sunt împrăștiate doar deasupra zonelor populate de oameni. 

„Și eu mi-am pus problema că dârele albe din urmă avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, până am filmat sau astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc na mai emis „fum” de „motor”, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, până când, ca la un semn, a început iar să împroaște o dâră groasă și lătăreață, ca o pâclă.

Deci nu era „fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu. Apoi, am observat că astfel de dâre apar doar deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu îndeplinesc misiunea decât sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute și vizate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pârtie, la ski, și au inspirat „aer curat de munte”, într-o zi cu brazde nesfârșite pe cer, numai eu , care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de “enteroviroză”, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac.

Și nici n-am „luat” de la ei, în ciuda nedistanțării sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut. De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmând de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparându-le cu dârele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, când . . cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămâne clar, albastru și senin.

Nu exclud să mă înșel, însă. Ba chiar aștept opinii pertinente și argumente lămuritoare, care să mă contrazică și să îmi demonstrez, negru pe alb, că mi se pare, doar. Dacă sunt…” , a scris Olivia Steer în mediul online. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net