Olivia Steer, o nouă teorie care a creat discuții aprinse pe internet: „Substanțe care au un scop precis”

Olivia Steer lansează o nouă teorie conspirațională și intră iar în atenția internauților. Recent, soția lui Andi Moisescu a făcut o postare în mediul online cu referire la dâra de fum pe care avioanele o lasă pe cer în urma lor.

Olivia Steer, o nouă teorie care a creat discuții aprinse pe internet
Olivia Steer, o nouă teorie care a creat discuții aprinse pe internet

Vedeta afirmă că, ceea ce știm noi a fi fum, poate, de fapt, „o risipă nejustificată de substanțe”, care au un scop precis și sunt emise doar deasupra zonelor populate de oameni.

Olivia Steer: „Nu exclud să mă înșel”

În ultimii ani, soția lui  Andi Moisescu a devenit o apariție controversată, prin prisma anumitor convingeri pe care le-a avut și pe care mulți le-au catalogat ca fiind conspiraționiste.

Acum intra din nou în atenția publicului și vorbește despre dârele de fum pe care avionale le lasă pe cer.

Potrivit opiniei sale, acelea nu ar fi formate din fum, ci din anumite substanțe. De asemenea, Olivia Steer a precizat și faptul că aceste urme apar doar deasupra aglomerărilor urbane, a părților de ski sau a litoralului, concluzionand că acest fenomen este remarcat niciodată între stațiuni montane sau în largul mării, ci doar în zonele locuite de oameni.

„Și eu mi-am pus problema că dârele albe din urmă avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, până am filmat sau astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc na mai emis „fum” de „motor”, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, până când, ca la un semn, a început iar să împroaște o dâră groasă și lătăreață, ca o pâclă.

Deci nu era „fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu. Apoi, am observat că astfel de dâre apar doar deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu îndeplinesc misiunea decât sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute și vizate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pârtie, la ski, și au inspirat „aer curat de munte”, într-o zi cu brazde nesfârșite pe cer, numai eu , care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de “enteroviroză”, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac.

Și nici n-am „luat” de la ei, în ciuda nedistanțării sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut. De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmând de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparându-le cu dârele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, când . . cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămâne clar, albastru și senin.

Nu exclud să mă înșel, însă. Ba chiar aștept opinii pertinente și argumente lămuritoare, care să mă contrazică și să îmi demonstrez, negru pe alb, că mi se pare, doar. Dacă sunt…” , a scris Olivia Steer în mediul online. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net