Cristi Mitrea, pus la punct de Ramona Prodea. Luptătorul MMA, cuvinte dure la adresa lui Jorge, aflat la „Survivor All Stars”: „Dacă mai vine salariul o săptămână”

#Survivor All Stars

Ramona Prodea și Cristi Mitrea, conflict în emisiunea lui Cătălin Măruță. Soția lui Jorge a fost invitată pentru a comenta parcursul soțului ei în reality-show-ul din Republica Dominicană, de care s-a arătat extrem de încântată de altfel, până la proba contrarie, când luptătorul MMA a mărturisit fără rețineri că nu consideră că artistul își merită locul în competiția „Survivor All Stars”. 

Cristi Mitrea, pus la punct de Ramona Prodea / foto: captură PRO TV
Cristi Mitrea, pus la punct de Ramona Prodea / foto: captură PRO TV

Jorge s-a aflat pe punctul de a fi eliminat în ediția difuzată pe 15 februarie, dar a trecut această cumpănă și a devenit membru al echipei Războinicilor, acolo unde pare să se integreze destul de bine. Soția lui este de părere că această schimbare îi este benefică, însă Cristi Mitrea nu împărtășește aceiași opinie. 

Cristi Mitrea: „Unii își mai și câștigă locul” 

Ramona Prodea a acceptat invitația în emisiunea de la PRO TV pentru a dezbate parcursul soțului ei în Republica Dominicană. Femeia a avut doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei:

„Eu am văzut un lucru pozitiv în toată schimbarea asta. Am văzut felul în care se simte el acum, în cealaltă echipă. (…) Am văzut vibe-ul bun pe care îl au cu toții. A fost pe mâna lui. A avut curajul să schimbe jocul și, în general, oamenii care au curaj să facă schimbări au de câștigat din aceste schimbări.

A fost o șansă neașteptată. El a ales alături nu cea mai bună Războinică, ci pe cel mai bun concurent din Survivor, cu cel mai bun randament, pe Ștefania Ștefan”, a declarat Ramona Prodea la PRO TV.

În schimb, Cristi Mitrea a spus clar și răspicat că Jorge nu îndeplinește condițiile pentru a fi unul dintre participanții reality-show-ului sportiv:

„Dacă mai vine salariul o săptămână, două, trei și eu aș fi mulțumit. Și eu aș fi recunoscător dacă mă pregătesc să mai stau două, trei săptămâni liniștit. (…) Bine, trebuie să îți mai și câștigi locul acum, despre asta e vorba. Toți sunt plătiți, dar unii își mai și câștigă locul. Când stai toată emisiunea la gard și în ambulanță nu ți-ai câștigat locul”, a comentat luptătorul MMA.

Ramona Prodea și-a apărat soțul așa cum a știut mai bine

„Dacă ne gândim câte puncte a câștigat Jorge, în ultimele două săptămâni a câștigat patru puncte. Dacă te uiți pe clasament, el e pe la mijlocul clasamentului ca și randament. Din 14 meciuri jucate a câștigat 8. Zmărăndescu, Jador, Moroșanu sunt pe la coada clasamentului. Dar lasă-mă puțin să vorbesc, lasă-mă să vorbesc. (…) Este vorba despre Jorge, așa cum, nu știu de ce, ai zis tu că trebuie să își câștige locul, el chiar a avut 60% randament pe jocurile jucate. (…) El e al treilea după jocurile jucate, după Zanni”, l-a contrazis Ramona Prodea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net