George Ivașcu recunoaște cum l-a influențat rolul din serialul Clanul! „Mi-a dat curajul ăsta dement pe care eu nu l-am avut niciodată”

#Exclusiv Click!

George Ivașcu (56 de ani), actorul din „Clanul”, a povestit pentru Click! cum l-a influențat rolul din serialul ajuns la sezonul 4.

Cât suflet a pus actorul pentru a da viață personajului său, ce își dorește pentru el și în ce producții mai joacă, George Ivașcu ne-a vorbit despre toate și a pus la rang înalt prietenia cu George Mihăiță, mai precis, Bebe Măcelaru din „Clanul”.

Vă spunem și noi "La mulți ani" și tot ce vă doriți și vreau să vă întreb cum ați petrecut de ziua dumneavoastră, pe  15 februarie?

Ca întotdeauna, momentele importante le sărbătoresc în  familie! De ce? Cred că  nimic nu poate fi  mai frumos după un an de zile în care tot timpul avem alte obligații, alergăm colo, dincolo, să avem o zi în care să fim în tihnă. Asta este cuvântul, în tihnă! Și întotdeauna mi-a plăcut să acord zilele importante  din viața noastră, familiei mele, prietenilor mei, și atunci am sărbătorit în tihnă, luând masa, povestindu-ne ce ni s-a întâmplat, ce ne dorim de acum încolo.

Vă lipsește cumva timpul petrecut în familie!

Da, e adevărat pentru că momentele astea, în care, sigur că te  bucuri de succesul carierei tale, trebuiesc alternate din punctul meu de vedere ca să ai un echilibru în viață, dar alternate și cu momentele de tihnă în familie.

Sezonul final al serialului "Clanul" - Păcatele se plătesc!  Ce ne pregătește Pelicanu' acum?

După cum ați văzut, Pelicanu', din locotenentul lui Bebe Măcelaru, își face propriul clan. Peliclanul intră în conflict direct cu Bebe Măcelaru și de aici pot să vă spun că acest sezon, cum oamenii deja spun că este cel mai bun serial polițist din ultima perioadă din România, sezonul 4 îndeplinește chiar toate condițiile să urmăriți cel mai important și cel mai plin de acțiune serial din România.

Vă pare rău cumva că se termină?

Evident că da! Ne pare rău nu numai nouă dar inclusiv publicului foarte mult, care spune "Dom'le, sper că nu e serioasă treaba asta cu ultimul sezon, sper să mai continuăm!". Nu, e serioasă! "Wow, dar o să ne lipsească!". Și nouă o să ne lipsească!

Cum v-ați înțeles cu George Mihăiță pe platourile de filmare? Prietenie veche!

Noi suntem prieteni din anii '90 și mai bine! Am fost colegi la Teatrul de Comedie, întotdeauna am fost buni prieteni. Chiar dacă nu ne-am mai întâlnit în diverse producții, noi sărbătoream diverse alte întâmplări împreună. Deci prietenia noastră e o prietenie de lungă durat ă. Cred că de fapt, o prietenie înseamnă nu o ocazie de a fi alături de cineva ci de a fi împreună cu  cineva.

V-a schimbat rolul acesta?

Foarte tare nu m-a schimbat dar m-a învățat ceva foarte clar! Eu care sunt un om echilibrat, care sunt atent întotdeauna să evaluez lucrurile corect, m-am uitat la acest Pelican, care Pelicanu' este un om care are un stil de supraviețuire extraordinar și are curajul de a se  duce într-o situație până la capăt și apoi se întreabă cum ieșim din ea, lucru care nu mă caracterizează pe mine dar mi-a dat curajul ăsta dement pe care eu nu l-am avut niciodată!

Este cumva opusul dumneavoastră!

E opusul meu total! De cum vorbește, cum gândește dar aici a fost și provocarea actoricească! Adică pentru cariera unui actor fapul că  ți se oferă un rol care este exact în contra a ceea ce ești tu, și el și reușește, e o bucurie profesională pe care poți să o ai!

V-a ținut destul de ocupat „Clanul”! A trebuit să renunțați la ceva important, alte proiecte, sau la teatru, pentru a onora aceste filmări?

La teatru nu pentru că  întotdeauna spațiile de manevră, să zic așa, atunci când avem spectacole sau repetiții în general, sunt evitate de către echipă și te lasă să te duci la spectacol și după aceea găsim alte zile de filmare.  Dar, evident că am fost foarte grijuliu în a alege producțiile  cinematografice în care sunt, ori ca să nu se suprapună, ca perioadă  de  filmare pentru că ar fi fost nedrept să ai un rol important în care , să zicem, am 10-120 de zile de filmare complete acolo, și să lipseșți de aici pentru că încurci... Plus că aici ești contra cronometru, episodul trebuie difuzat în fiecare luni, nu ai timp să zici, lasă, că lunea asta sărim din program.

Ce mai urmează pentru dumneavoastră după „Clanul”?

La teatru, în mod special Teatrul Național, unde am deja o producție, "Tango", și încep acum o nouă producție, "Doctorul", și în teatrul independent, unde e  "Revolverul", la Teatrul Luceafărul, "Hurly burly", și "Prieteni la cuțite", deci, Slavă Domnului, deocamdată e în regulă, proiecte sunt și urmează probabil ceva în iulie dar nu pot divulga încă pentru că întotdeauna producția unui film se face cu mult înainte și e bine să nu anticipezi, cum se spune în viața de zi cu zi, să nu te bucuri înainte de a se întâmpla.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net