George Mihăiță, Bebe Măcelaru din Clanul, se ține tare pe poziții! Celebrul serial de la PROTV a ajuns la ultimul sezon! „Păcatele și greșelile se plătesc! Mai ales greșelile tinereții!”

#Exclusiv Click!

A venit timpul să aflăm cine a rămas cu datorii în serialul Clanul, pentru că întotdeauna... păcatele de plătesc! Mai precis, așteptarea a luat sfârșit, așa că luni, 19 februarie, de la ora 20.30, la PROTV începe sezonul final, al patrulea, din cel mai urmărit și așteptat serial, Clanul

„O călătorie emoționantă, marcată de decizii dificile și consecințe nemiloase", dupa cum spune Denis Hanganu! Dar cum este Tătuțu' Bebe Măcelaru la final, ne-a povestit chiar actorul George Mihăiță (75 de ani) pentru Click!

Cum e sezonul final "Clanul"?

Este binevenit pentru că așa a fost scris scenariul dar e o mare bucurie pentru noi să devenim o familie, începând de la șofer și terminând cu regizorii și cu  conducerea PRO TV-ului. Am fost iubiți, suntem iubiți și  îi iubim la rândul nostru  pe cei din jurul nostru!

Personajul dumneavoastră, Tătuțu', se ține tare pe poziții!

Personajul trebuie să se țină tare pentru că așa este scris scenariul și eu caut întotdeauna să îmi îmbunătățesc felul de a interpreta. Evident și datorită experienței pe care o am și e bine până acum!

Am văzut că i-ați pus gând rău Liei Bugnar!

I-am pus gând bun! (râde)

Ați servit-o în primul episod din sezonul 4 cu rață cu portocală!

Da! Mâncarea ei preferată! Până la urmă nu va fi bine nici pentru Bebe, cum nu va fi bine nici pentru alte personaje din Clan  sau din jurul Clanului. E și firesc să fie așa!

Păcatele se plătesc!

Păcatele și greșelile se plătesc! Mai ales greșelile tinereții! Ce a făcut el în urmă cu 20 de ani și, mai ales, de 20 de ani încoace, trebuie să i se întoarcă!

În viața reală cum este la dumneavoastră cu aceste păcate?

Nu am păcate multe! Am păcate, ca orice om, dar nu atât de multe din moment ce stau liniștit, sunt liniștit, mă înțeleg pe mine și e foarte bine!

Despre Magda, personajul lui Jojo, ce ne puteți spune?

Este extraordinar! E o actriță foarte bună! O spun oamenii pe stradă, oamenii cu care mă întâlnesc, "Ce surpriză mare și plăcută!". Eu știam însă  pentru că eu am jucat cu ea într-o piesă acum 10 ani, la Teatrul de Comedie, și era foarte bună și atunci și va fi foarte bună! E născută actriță!

Ce v-a plăcut cel mai mult, uitându-vă în urmă, având în vedere că se apropie de final Clanul? Ce v-a marcat, cu ce amintiri rămâneți de la acest serial?

În primul rând rămân cu bucuria că am jucat alături de oameni foarte buni, foarte talentați și că am putut să creștem de multe ori împreună. Rămâne bucuria că această propunere cu serialul Clanul a fost pentru mine o provocare, o provocare pentru care într-un fel eram pregătit pentru că am mai realizat roluri negative atât la teatru cât și în filme.

Putem spune că ar fi cea mai mare provocare pentru cariera dumneavoastră de actor?

Poate cea mai mare provocare pentru mine a fost când eram copil fiind în "Reconstituirea", care e achiziționat de Muzeul de Artă din New York și considerat de 40 de cronicari, în urmă cu ceva timp, cel mai bun film românesc! Dar pot să pun Clanul alături de Reconstituirea și e o izbândă a mea!

Cum sunteți dumneavoastră ca bunic?

Ei, chiar aseară m-am văzut cu nepotul (n.r.: joi seară), pentru  că a fost ziua fiului meu cel mare și eu sunt pentru familia lui, bunicu' Gică, iar el mi-a zis: Bunacu Geacă! (râde)

Sunteți darnic, așa, ca bunic? Le faceți toate poftele copiilor, nepoților?

Nu, nu! De exemplu nu pot să-i cumpăr dulciuri  nepotului cel mic pentru că nu mă lasă tatăl lui însă sunt cald și jucăuș atunci când trebuie!

Ce mai urmează după Clanul sau ce faceți în paralel?

Urmează o surpriză! 

Tot pe TV?

Tot un serial, da! Dar nu putem vobi încă despre asta!

În ce piese de teatru vă putem vedea?

Ca piese de teatru, spectatorii mă găsesc  la Teatrul Național în piesa "Fierarii" alături de  Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele și Valentin Teodosiu și la Teatrul  de Comedie, în "Desculț în parc", alături de Mihai Bendeac, Anca Dinicu și alți câțiva colegi. Apropo de reacția oamenilor de pe stradă, o doamnă mi-a spus, la un moment dat, în rolul ăsta, dumneavoastră pentru noi sunteți imigrant, vorbiți altă limbă!

Spuneați de "Desculț în parc"! Mihai Bendeac v-a pomenit de ziua dumneavoastră și v-a mulțumit foarte tare  pentru că vă datorează faptul că acum este pe scenă și este actor, că l-ați susținut!

Ce poate fi mai frumos ca un tânăr actor și foarte talentat să spună așa ceva. Înseamnă, vorba unei colege, Mihaeala Teleoacă, înseamnă că am lăsat loc de "Bună ziua"!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net