Mihai Bendeac, prima regulă pe care le-a impus-o producătorilor de la „iUmor”. De ce a ajuns să plece: „Eu nu fac parte...”

Ultima actualizare:

După mult timp de așteptare, în care și-a ținut fanii ca pe jar, Mihai Bendeac spune adevărul despre plecarea sa din cadrul reality-show-ul „iUmor”. Fostul jurat a rupt tăcerea în podcastul moderat de Micutzu și face o serie de declarații de-a dreptul neașteptate. 

image

Comediantul a mărturisit că prima regulă pe care le-a impus-o de la bun început producătorilor a fost să nu există niciun soi de prietene între ei, ci relația să fie una strict profesională. 

Mihai Bendeac: „Eu cu voi nu am niciun fel de prietenie”

Actorul a mărturisit că producătorii emisiunii de la Antena 1 le-ar fi înscenat juraților un soi de deja-vu-uri, căci lui Mihai Bendeac i s-a părut ireal faptul că multe dintre lucrurile pe care le spunea sau întâmplările de care avea parte înainte de filmări apăreau apoi în numerele concurenților. 

„Răspunsul este foarte simplu. Și răspunzând la această întrebare, cred că o să răspund și la o sumă de alte întrebări care de-a lungul timpului au fost vizavi de treaba asta. Ideea e în felul următor: eu am avut o înțelegere foarte clară cu producătorii în momentul în care am început treaba asta, și anume: eu cu voi nu am niciun fel de prietenie, eu nu fac parte din ceea ce se întâmplă în show-ul ăsta, în sensul în care nu suntem o echipă, cum se întâmplă la alte talent-show-uri, de exemplu. Unde toată lumea este o echipă, unde există o relație între producători și jurați. 

Vreau să vă spun încă de la început că suntem, hai să nu spunem într-o stare conflictuală, în niciun caz nu facem parte din aceeași echipă, tratez treaba asta ca pe un reality-show și-mi asum că timp de 12 zile, cât durează filmările pentru fiecare sezon, eu trăiesc un reality-show, și atunci, asumându-mi chestia asta...uite, o spun public: eu niciodată nu le-am spus: vă rog eu, treaba aia nu o difuzați! A, s-a întâmplat de-a lungul timpului...uite, de exemplu, am făcut odată o gafă în care mi-am dat seama că s-ar putea simți jignită o anumită categorie de oameni. Și am menționat asta dup-aia. Am simțit nevoia să menționez, pentru că mi-a dat seama că s-ar putea să se simtă lezați dintr-o porcărie. 

Experimentul, din punctul meu de vedere, este în felul următor: cum reacționează trei ființe umane la niște lucruri care, unele dintre ele sunt reale și șocante, altele habar n-am...poate că producătorii, începând să ne cunoască pe noi, personalitățile, care sunt un pic atipice pentru lumea televiziunii, poate că au început să și regizeze anumite lucruri, ca să vadă cum reacționăm. 

Mintea mea este atât de deschisă încât să pot să cred orice referitor la treaba asta.”, a dezvăluit Mihai Bendeac. 

Actorul, înnebunit de întâmplările de la „iUmor”

Cele mai încețoșate momente pentru el erau reprezentate de întâmplările de-a dreptul ciudate de care avea parte, încât ajunsese să nu știe ce se întâmplă în jurul lui, și nici ce să mai creadă. 

„Vreau să spun că de-a lungul timpului s-au întâmplat niște lucruri, în aceste 12 zile când eu intru pe acest traseu mental, bă, absolut uluitoare. Deci practic, timp de 12 zile, uneori se produce un soi de vortex, adică se întâmplă în fiecare zi niște chestii absolut ireale. Gen mă gândesc în momentul ăsta la ceva foarte puternic, chestie care dintr-o dată îmi apare, și la 10 minute după, pe scenă, văd lucrul respectiv. Adică este absolut incredibil. S-a întâmplat de multe ori să vorbesc niște lucruri în prima parte a zilei, când ne filmează prin culise, după care pe scenă să se întâmple niște chestii care erau legate de treaba asta. 

Deci am avut niște crize de nervi de-am înnebunit, pentru că mi-am dat seama că n-are cum să nu pară regizat. Adică țin atât de mult ca oamenii să înțeleagă despre ce e vorba în c*****l ăsta, astfel încât atunci când se întâmplă lucrurile astea, care habar n-am de ce se întâmplă, poate că este vorba de spațiul mentale pe care tu-l creezi atunci când te concentrezi atât de puternic pe ceva. Bă, și când se întâmplă treaba aia îmi vine să înnebunesc, pentru că dacă și eu m-aș uita...”, a mai spus actorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net