El este tatăl lui Mihai Bendeac! Actorul și părintele lui seamănă ca două picături de apă

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai iubiți și mai cunoscuți actori. Are o carieră de succes în domeniul care l-a consacrat și se bucură de o familie minunată, pe care o expune rareori. Recent, artistul a publicat câteva imagini cu tatăl lui, și fanii au rămas surprinși de asemănarea izbitoare. 

Cine este și cum arată tatăl lui Mihai Bendeac / foto: Social media
Cine este și cum arată tatăl lui Mihai Bendeac / foto: Social media

Mama lui Mihai Bendeac este deja cunoscută în rândul admiratorilor fiului său, însă tatăl lui Mihai Bendeac a fost mereu o prezență discretă. Ultimele postări din social media ale actorului îl prezintă pe acesta alături de tatăl lui. 

Cum arată tatăl lui Mihai Bendeac 

Recent, pe secțiunea InstaStory, pe Instagram, Mihai Bendeac a postat un clip video cu Dănuț Bendeac, în timp ce se afla în casa părințiilor săi.

Tatăl lui Mihai Bendeac / foto: InstaStory
Tatăl lui Mihai Bendeac / foto: InstaStory

Cu ce se ocupă Dănuț Bendeac, tatăl actorului 

Acum mai bine de 10 ani, Emilia Bendeac și-a deschis un cabinet stomatologic în sectorul 2, în București. Din acel moment, mama actorului l-a integrat și pe tatăl lui în afacere. Cu banii obținuți de-a lungul timpului, cei doi au reușit să cumpere și două apartamente pe care, ulterior, le-au oferit spre închiriere. 

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie. Este un medic acolo, Anca Pintea, care are și cabinetul ei, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele și este medicul meu de ani și ani.

Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: ‘Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea’. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, mărturisea Mihai Bendeac acum aproape un an, în podcast-ul lui Cătălin Măruță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plase de umbrire solutia protejare   legume   foto alina mitran (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
Banner Iasmina Hill
Anamaria Ferentz v1 1200x931 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net