Vlad Drăgulin, dincolo de comedie. Cum se înțelege, în viața reală, cu Mihai Bendeac și Anca Dinicu

Ultima actualizare:

Cunoscut din serialele ”În puii mei” sau ”Băieți de oraș”, unde a interpretat mai multe personaje pitorești, Vlad Drăgulin (32 de ani) a devenit cel mai iubit actor din generația lui, dar și cel mai cameleonic. Acum se împarte între teatru și job ul de DJ de la Radio Zu, cu care este plecat prin țară, la Radio Aventura.

Vlad Drăgulin
Vlad Drăgulin

Vlad Drăgulin nu are vacanță în această vară

Click!: Salutare, Vlad. Cum a fost prima săptămână de Radio Aventura? Te-ai relaxat sau ai avut de muncit?

Vlad Drăgulin: Vara aceasta nu o să am vacanță; cum mă întorc din Radioaventura, o să incep un film. Termin filmul și încep repetițiile pentru un spectacol de teatru. Deci Vacanța Mea este RadioAventurA - cu mindset-ul ăsta am plecat în această drumeție. Sigur-drumurile sunt obositoare, dar nu aș putea categorisi la ,,muncă” întâlnirea cu ascultătorii. E multă voie bună.

Cu cine dintre colegii Radio Zu te înțelegi cel mai bine?

Cele mai multe cafele băute în afara orelor de ,,serviciu” s-au băut cu Mihai Morar. Cele mai multe glume în afara ,,radio-programului” le-am făcut cu Daniel Buzdugan.  Discuțiile despre relații le-am purtat cu Emma… Foarte greu de spus cu cine mă înțeleg mai bine

Cine sau cum ți-ai descoperit vocea de radio? Cum ai ajuns la Zu?

Fix înainte de lockdown am filmat un podcast în care moderatorul era Mihai Morar. A fost o ,,chimie” între noi și, în mai puțin de un an, eram la radio, cu microfonul pornit. Probabil că aveam potențial…

Vlad Drăgulin în ”vacanță” cu Radio Zu
Vlad Drăgulin în ”vacanță” cu Radio Zu

În copilările ai ascultat vreodată piese de teatru la Radio? Ți-ai fi dorit să faci parte dintr-un proiect de teatru radiofonic?

Sigur că am ascultat. Tatăl meu asculta și încă mai ascultă muzică la pick-up. Printre sutele de discuri, avea și multe povești pentru copii. Cred că am ascultat ,,Povestea lui Ivan Turbinca” de 50 de ori.

Vlad Drăgulin: „Sunt un om căruia nu îi place stresul”

Cine este, de fapt, Vlad Drăgulin, în particular? Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Viața mea particulară nu este interesantă deloc. Fecioară fiind, am o rutină de care mă țin de ani de zile și la care țin foarte mult. Trebuie să fii foarte special să mă faci să mă abat de la această rutină. Sunt un om căruia nu îi place să se streseze. Lucrez în foarte multe contexte și acolo investesc foarte multă energie și ca să fiu on point atunci când performez, am nevoie de liniște în viața particulară. De asemenea, despre mine, din lucrurile care pot fi spuse, aș mai adăuga și faptul că nu mă plictisesc niciodată cu mine însumi.

Ai declarat de multe ori că nu erai bun la nimic, dar ești cel mai bun actor și probabil că mai ai și alte calități. Ce mai știi să faci așa bine?

Cel mai bun actor nu sunt cu siguranță, dar îți mulțumesc pentru compliment. Mult timp am suferit de un complex de inferioritate pe care, în ultima vreme, am reușit să câștig niște bătălii importante. Nu am excelat niciodată la nimic până să descopăr teatrul. Asta a fost colacul meu de salvare de la o viață nefericită. Odată cu teatrul, mi-am dat seama că pot fi printre cei mai buni…dacă muncesc. Mai jucam bine tenis, dar joc foarte rar; nu cred că mă mai pricep nici la asta.

Vlad Drăgulin a îmbrățișat cariera de actor și DJ
Vlad Drăgulin a îmbrățișat cariera de actor și DJ

Ești unul dintre actorii cameleonici de la noi. Te-ai gândit vreodată în copilărie că vei ajunge la așa performanțe?

Niciodată nu m-am gândit că voi ajunge să fac asta. S-a ajuns oricum mai departe decât mi-aș fi închipuit eu. Nici nu mă gândeam că voi intra la UNATC, apoi la ce a urmat după…

„Când eram mic, mă înregistram pe casete”

Succesul avut în teatru și televiziune nu te-a surprins? Erai pregătit pentru celebritate?

Nu mi-am făcut un scop din a ajunge la tv sau la radio, dar când eram mic, mă înregistram pe casete; aveam eu o emisiune de radio în care aveam tot felul de invitați pe care tot eu îi făceam. Dar asta nu de poate numi că ,,m-am gândit”.

Ți-ai făcut vreodată un scop din a ajunge în radio sau televiziune?

Eu am dat la Drept prima oară; m-am pregătit toata clasa a 12a pentru acea admitere. Am picat. Nu voiam să mă fac actor, dar am zis să incerc totuși cu două săptămâni și am luat. Cred că atunci când ești menit să faci ceva anume, soarta face tot posibilul să te pună pe acele șine. După doar trebuie să muncești mult.

un nou look pentru Vlad Drăgulin
un nou look pentru Vlad Drăgulin

Consideri că fiecare om are un destin și trebuie să ajungă undeva anume?

Chiar mi se intamplă să văd des sincronicitatea 2:22, 22:22. Se spune că ăsta e felul îngerilor de a-ți spune că esti fix unde trebuie să fii.

Cum vezi viitorul? Ai proiecte care îți dorești să se concretizeze?

Mi-aș dori să fac și filme și proiectele în care sunt deja să crească din ce în ce mai mult și eu să devin din ce în ce mai bun.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu printre cei buni”

Ești conștient că ești unul dintre cei mai buni actori din generația ta și că ai publicul tău?

Nu. Nu mă ajută cu absolut nimic acest gând. Întotdeauna mi-am dorit să fiu printre cei mai buni, dar gândul că sunt printre cei mai buni actori ai generației mele este o haină prea grea pe care trebuie să o las în teatru. Eu îmi văd de treaba mea…nimic cretiv nu se poate naște dintr-un ego exacerbat.

Ai fani care își doresc să te vadă și mai mult la tv. Când te vom putea vedea din nou, și nu în reluări?

Am mare grijă cu aparițiile mele. Am refuzat multe propuneri. Voi reveni dacă îmi va plăcea proiectul și compania. De altfel refuz foarte multe invitații la emisiuni de reality în care trebuie să fiu ,,un simpatic cobai de televiziune”. Nu sunt genul meu emisiunile astea. Am o meserie pe care o respect prea mult să îmi fac singur asta.

Sexy Vlad Drăgulin
Sexy Vlad Drăgulin

În teatru unde te vom putea vedea la toamnă?

La Teatrul de Comedie în ,,Nunta lui Krecinski”, ,,Bani din Cer” și voi începe repetițiile pentru un alt spectacol.

Tu ce actori preferați ai? Cu cine ți-ai dori să joci de la noi sau de afară?

Nu am preferați. Mi-ar plăcea doar să joc alături de oameni mai buni și mai experimentați decât mine. Actori și regizori care să mă ajute să cresc. Din afară cred că îmi place Joaquin Pheonix și Christian Bale.

Ce relație are Vlad Drăgulin cu Mihai Bendeac

Ce muzică asculți? Care sunt piesele tale preferate în acest moment? Ai un playlist?

Ascult și am ascultat multă muzică iar gusturile mele muzicale acoperă o arie largă. De la rock-ul cel mai agresiv și întunecat, pană la cele mai diabetice piese de dragoste. De altfel, nu rămân doar la ce știu eu; îmi place să ascult și ce ascultă și generațiile mai tinere. Mă ajută să rămân ancorat în realitate. Vreau să înțeleg generațiile viitoare și să nu devin un bătrân cu ,,boală” pe tineri.

În ce relații ești acum cu Mihai Bendeac, Anca Dinicu și foștii colegi de la ”În puii mei”?

Vlad Drăgulin și unul dintre lookurile lui
Vlad Drăgulin și unul dintre lookurile lui

Anca este prima persoană cu care m-am înțeles bine atunci când am venit la facultate, în București. Este ca o soră. Dar ea are programul ei, eu pe al meu. Muncim mult și ne vedem când apucam și pare că nu a trecut mult timp. Cu Mihai Bendeac mă văd destul de des la teatru. Deci ținem legătura la cabină.

Ce ar trebui să mai știe fanii despre Vlad Drăgulin?

Dacă nu știu încă, nici nu trebuie să stie (râde).

Ce-ți mai dorești pentru anul acesta?

Să crească și mai mult emisiune de midnight de la Radio ZU, “Zona de Confort”. Și să continui să fiu plus valoare în toate contextele în care am norocul să mă desfășor.

Credite Foto: Andrei Constantin/Arhiva Personală

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net