Actorul George Ivașcu, detalii inedite despre „cuplul” Pelicanul și Iulică din „Clanul”. Ce se întâmplă în serialul de la Pro TV

#Exclusiv Click!

Îndrăgitul actor George Ivașcu a luat pe toată lumea prin surprindere după ce l a interpretat pe Pelicanul în serialul „Clanul” de la Pro TV. Obișnuit cu rolurile de comedie, actorul a schimbat registrul. Și tot el ne-a povestit ce se întâmplă cu cuplul Pelicanul - Iulică.

George Ivascu in Clanul/ foto Pro TV
George Ivascu in Clanul/ foto Pro TV

După mai multe piese de teatru în care a jucat roluri comice și chiar un serial de comedie, George Ivașcu (54 de ani) a primit rolul din „Clanul” de la Pro TV, care este cu adevărat o provocare pentru el. Dacă în primul sezon forma un cuplu haios cu Iulică, interpretat de Codin Maticiuc, telespectatorii se întreabă dacă cei doi vor relua glumele și vor mai apărea împreună. „De unde în primul sezon era pe cai mari Pelicanu, acum, în sezonul doi, personajul lui este speriat, hărțuit și acum folosește diverse mijloace ca să iasă din impas. Și asta este foarte frumos în acest sezon pentru că tot timpul i se pune în față un obstacol și găsește artificiile pompoase, demonstrative ca să-i păcălească pe ceilalți.

Codin Maticius si George Ivascu sunt Iulica si Pelicanul
Codin Maticius si George Ivascu sunt Iulica si Pelicanul

„Încerc să combin spaima personajului”

Iulică și Pelicanul nu se vor despărți, au avut la început de sezon un moment de cumpănă, dar pot mărturisi că ne vom reîntâlni și vom fi același cuplu haios ca în primul sezon”, ne-a spus George Ivașcu. Actorul ne-a mai mărturisit care au fost cele mai grele scene de filmat. „În primul sezon cel mai greu a fost pentru mine, fiind actor de comedie, secvențele în care a trebuit chiar să plâng, să fie totul tragic. Încerc să combin spaima personajului, tragismul lui Pelicanul care a făcut o imens de mare prostie și încearcă să se salveze ca o canalie simpatică. Încercând să facă tot felul de giumbușlucuri.

George Ivascu
George Ivascu

De-a lungul timpului am mai filmat cu pistoale și îți trebuie o credibilitate, pentru că oamenii cunosc bine acest aspect. Și nu îți permiți să ții așa o butaforie în mână, căci iată că nu ne mai permitem, după accidente de studio, să tragi cu arme adevărate. Deci noi trebuie să ne comportăm tot mai real pentru că tocmai că știi că ai în mână un pistol care nu-i real”, povestește actorul. George Ivașcu ne-a mai mărturisit că s-a împrietenit cu toată echipa serialului și sunt împreună o familie, cu tot cu regizori, actori, oamenii din spatele camerelor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net