George Ivașcu și-a dat demisia din funcția de conducere a Teatrului Metropolis. Ce l-a împins să facă acest gest

Ultima actualizare:

George Ivașcu a demisionat din funcția de conducere a teatrului Metropolis, din cauza lipsei informațiilor pe care Nicușor Dan, primarul Capitalei, le-ar fi oferit. Cererea de demisie a fost depusă astăzi, 15 aprilie.

George Ivascu
George Ivascu

Actorul George Ivașcu și-a dat demisia din funcția de conducere a Teatrului Metropolis, prin intermediul unei scrisori adresate primarului Capitalei, Nicușor Dan, în care actorul acuză „subfinanțarea cronică” de care a dispus Teatrul Metropolis în ultimul timp.

Ce l-a împins pe George Ivașcu să renunțe la funcția de lider

Pe pagina de Facebook a Teatrului Metropolis, administratorii acestuia au publicat un mesaj care prezintă intenția de demisie a lui George Ivașcu. Chiar dacă rezultatul evaluării pentru anul 2021 i-ar fi permis actorului să-și continue activitatea încă doi ani, acesta consideră umilitor lipsa corectitudinii informațiilor asupra situației de care instituția o are.

Vezi și La Metropolis s-a făcut loc de joacă pentru copii

De asemenea, acesta a mai explicat că și lipsa de încredere în capabilitățile manageriale ale actorului l-au împins sprea această decizie de a demisiona din funcția de director a Teatrului Metropolis.

Printre altele, actorul a apreciat că a fost onoare pentru acesta să contruiască din temelii Teatrul Metropolis acum 15 ani, un teatru de proiecte care a devenit un mare succes. În încheiere, acesta le mulțumește în mod special celor ce au fost alături de actor în toți acești ani, dar și artiștilor din toate generațiile, colaboratorilor, partenerilor și, cel mai important, publicului care a asistat mereu la ce a avut de oferit Teatrul Metropolis sub conducerea lui George Ivașcu.

Ultimul paragraf este adresat în mod special primarului Nicușor Dan, în care actorul afirmă că regretă profund că „drumul nostru” a fost oprit de edilul Capitalei în acești ani prin subfinanțare cronică.

Citește și Trei actriţe au primit stele de aur pe Aleea Celebrităţilor

Actorul consideră că această decizie de a subfinanța Teatrul Metropolis îi aparține în totalitate lui Nicușor Dan, care, potrivit actorului, „se încadrează în viziunea pe care o aveți asupra vieții culturale a orașului București.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net