Trei actriţe au primit stele de aur pe Aleea Celebrităţilor

6 martie 2016
image
Rodica Popescu Bit─ânescu

Actri┼úele Florina Cercel, Adela M─ârculescu ┼či Rodica Popescu-Bit─ânescu au primit, ieri, c├óte o stea de aur pe Aleea Celebrit─â┼úilor din Bucure┼čti. Cele trei mari doamne ale teatrului rom├ónesc au fost omagiate pentru ├«ntreaga lor activitate ├«n cadrul unei ceremonii la care au participat George Iva┼čcu, directorul Teatrului Metropolis, primarul general al Municipiul Bucure┼čti, R─âzvan Sava, colegi de breasl─â, rude, apropia┼úi, dar ┼či fani.

ÔÇťNe afl─âm pe Aleea Celebrit─â┼úilor, un spa┼úiu magic, unde simt cum primesc iubire, recunoa┼čtere ┼či respect din partea publicului rom├ónescÔÇŁ, a declarat Florina Cercel.

Extrem de emo┼úionat─â, actri┼úa Adela M─ârculescu a recunoscut c─â nu se a┼čtepta vreodat─â s─â ajung─â la 77 de ani ┼či s─â primeasc─â o stea de aur. Rodica Popescu Bit─ânescu a mul┼úumit publicului ┼či a declarat c─â nu a primit niciodat─â un m─âr┼úi┼čor at├ót de frumos. ÔÇťPlutesc de fericire ┼či m─â simt extraordinar de ├«mplinit─â pentru c─â mi se recunoa┼čte munca. Ce femeie nu ┼či-ar dori s─â primeasc─â o stelu┼ú─â din aur? V─â mul┼úumesc din suflet!ÔÇŁ

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
3 helen mirren jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg