13 ani de la moartea Mădălinei Manole! Fratele ei, Marian, își plânge durerea la mormânt!: „Preotul i-a făcut toate slujbele! Nu e sinucigașă!” Când se redeschide ancheta?

#Exclusiv Click!

Astăzi, 14 iulie, se împlinesc 13 ani de la moartea tragică a Mădălinei Manole! „Fata cu părul de foc” nu a fost, însă, uitată! Astăzi, fratele său, Marian Manole, dar și fani înfocați ai regretatei soliste, au mers la Cimitirul Bolovani din Ploiești, pentru a o plânge pe artista plecată dintre noi, într-un mod tragic, mult prea devreme.

Mădălina Manole, sau „Fata cu părul de foc” a muzicii ușoare românești, ar fi împlinit astăzi, 56 de ani. Pe 14 iulie 2000, artista a ales, însă, să-și curme viața, chiar de ziua sa.

Știu că mă iubește multă lume și îmi pare rău!”, ar fi fost mesajul de adio al celei mai populare artiste a anilor ‘90.

Marian, fratele Mădălinei Manole, a dorit să marcheze comemorarea așa cum se cuvine, motiv pentru care a mers, astăzi, 14 iulie 2023, la mormântul artistei din Ploiești, pentru a depune un buchet de flori și a-i aprinde surorii sale dragi o lumânare la căpătăi.

Marian Manole: „Merg săptămânal la mormânt! I-am făcut pomeni, parastase an de an”

Merg săptămânal la ea la mormânt, cum sa nu merg acum?! Normal că merg, astăzi e ziua ei! Se va face și o pomană, i-am făcut pomeni și parastase an de an și se vor face tot timpul la pomenirea morților!

Și principalul lucru este să fiu prezent langa mormântul ei, cu o candelă și o floare!”, a declarat Marian Manole, în exclusivitate pentru Click!

Bărbatul nu o să uite niciodată data fatidică din calendar, 14 iulie 2010, când în loc să-și sărbătorească sora, a primit vestea tragică a plecării ei fulgerătoare din această lume!

Acum 13 ani, ziua de 13 iulie pica într-o zi de marți! Am vorbit cu ea toată familia, mama, tata ,eu și Mihai, copilul meu! Ne invita a doua zi, după-amiază, la ea, ca să o sărbătorim! Ne făceam și planuri de vacanță pentru luna august! Voia să mergem cu băieții noștri la mare, la bulgari!

I-a spus lui Mihai...«tușa te duce la mare, Mihăiță și îl luăm și pe pui mic, să ne bălăcim....»! Era jovială, ca de obicei! Nimic nu anunța tragedia de peste noapte! MĂDĂLINA!”, și-a amintit, cu o tristețe fără de margini, Marian Manole.

Mădălina Manole avea să fie găsită decedată, pe 14 iulie 2010, în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit atunci că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan).

„Preotul de la parohia noastră a trecut peste interdicții, i s-au făcut toate slujbele!”

Fratele ei a negat, însă, întotdeauna că sora sa și-ar fi pus capăt zielelor, iar preotul de la parohia unde Mădălina a fost înmormântată i-a făcut slujbele, deși Biserica Ortodoxă interzice acest lucru în cazul persoanelor care și-au luat viața.

Oamenii își dădeau cu părerea atunci! Biserica Ortodoxă Română a catalogat-o sinucigașă, dar, prin bunăvoința preotului de la parohia noastră, Părintele Baroian, care a trecut peste toate interdicțiile, i s-au făcut toate slujbele! Dumnezeu să îl ierte și îi mulțumesc pe această cale! Mădălina Manole nu s-a sinucis!”, a dezvăluit Marian Manole.

În doar un deceniu Marian, fratele Mădălinei Manole, a rămas fără cele mai dragi persoane din viața sa. În 2010, Mădălina Manole a murit, după ce a ales să-și pună capăt zilelor, în 2017 mama ei, Eugenia, s-a stins din viață, iar în 2020 tatăl ei, Ion Manole, a decedat din cauza coronavirusului.

banner madalina manole png

Dosarul morții Mădălinei Manole, pe punctul de a fi redeschis!

De 13 ani, Marian Manole cere cu vehemență, pe toate căile, să se facă dreptate în cazul morții surorii sale, Mădălina Manole. Bărbatul nu poate să accepte că solista a ales să-și ia viața, tocmai atunci când în viața sa apăruse și copilul ei.

Bărbatul a susținut tot timpul că, spre gestul extrem, ar fi îndemnat-o chiar partenerul său de viață, Petru Mircea, iar de când Mădălina Manole a murit cei doi sunt într-un conflict fără ieșire.

Sunt mari șanse, însă, ca dosarul morții regretatei Mădălina Manole să fie redeschis cât de curând. O echipă de profileri de la FBI, condusă de românca Mihaela Brooks, susține că are dovezi care vor schimba complet datele acestui caz.

Dosarul „fetei cu părul de foc” a fost preluat de mai mulți experți, în urmă cu ceva timp, care au elucidat mai multe morți suspecte din Statele Unite ale Americii.

Mădălina Manole ar fi fost ucisă cu sânge rece?!

Mihaela Brooks, analist de investigații penale certificat în anti-terorism și realizator de profiluri psihologice în cazurile de crimă, susține că are probe care dovedesc că solista ar fi fost ucisă. Tocmai de aceea se dorește redeschiderea dosarului din 2010.

Potrivit spuselor Mihaelei Brooks, expertizele arată, fără niciunul fel de dubii, că Mădălina Manole nu și-ar fi luat viața.

Suntem în procesul de a aborda instanța. Avem multe noutăți și multe dovezi că, de fapt, nu e suicid. Este foarte mult de lucru, pentru că trebuie să arătăm unde au fost erorile și de ce este omor. Avem niște expertize care s-au făcut și care arată omorul. Vor fi făcute publice, doar după ce începe procesul. Mai multe nu pot să spun acum, ce dovezi avem”, a spus Mihaela Brooks, pe Facebook.

Echipa care lucrează la acest caz pro bono și vrea să convingă justiția din România să reia ancheta. Fratele Mădălinei Manole a transmis și el un mesaj de susținere către Mihaela Brooks.

Să mai spun despre moartea ei suspectă? Știți! M-aș bucura, ca să spun așa, daca veți urmări! Sunt și mulți sceptici! Se vor convinge că nu a fost sinucidere!

Mihaela, cum ți-am spus și o fac public, chiar dacă este o zi dureroasă pentru mine și familia mea, eu, fratele ei, îți dau voie, în numele părinților mei și al Mădălinei, să prezinți publicului privitor de aici și de pe Youtube, toate materialele strânse de tine, indiferent dacă deranjează pe cineva anume, eu îmi asum! Încă odată, Dreptate pentru Mădălina!”, a spus acesta, pe rețelele de socializare.

Mihaela Brooks spune că SMS-ul pe care Mădălina Manole l-ar fi trimis către propriul ei telefon, în noaptea morții, nu ar fi scris de ea.

Femeia crede că în derularea anchetei s-au produs erori flagrante, suspecte, care demonstrează fie o rea intenție, fie lipsă de profesionalism.

În momentul în care te duci la locul crimei, cauți în toată casa, inclusiv în dulapul copilului, și omiți șifonierul Mădălinei, unde, în luna august, soțul ei iubitor a găsit cutia în care a fost trimis Furadanul... pentru mine este o eroare gravă.

Pe întrerupătorul din bucătărie sunt urme de sânge. De unde știi ale cui sunt, dacă nu le iei, ci doar le menționezi? Poate să fie sânge de la Mădălina, poate să fie sângele vecinului...”, a mai spus Mihaela Brooks.

Sinuciderea Mădălinei Manole a șocat pe toată lumea

Atunci când a fost găsită moartă, Mădălina Manole suferea de depresie postpartuum și mai avusese trei tentative eșuate de a-și lua viața. Artista a murit, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani.

A fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan).

Substanța toxică a omorât-o în doar câteva minute. Incidentul s-a petrecut la câteva ore după ce artista a părăsit un studio, unde a efectuat o repetiție muzicală și după ce a trimis un mesaj de adio prin SMS.

După moartea ei, sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net