Blestemul Mădălinei Manole. Ce i-a dezvăluit «fata cu părul de foc» Mariei Dragomiroiu

Ultima actualizare:

Maria Dragomiroiu, care a fost prietena cea mai bună a Mădălinei, a dezvăluit că aceasta credea ce este urmărită de un blestem din familie și că ar fi știut că o să moară. Cântăreața de muzică populară a incriminat și familia celebrei „fete cu părul de foc” că nu i-ar fi sărit în ajutor la timp pentru a evita tragedia.

image

Maria Dragomiroiu a făcut mărturisiri întru totul surprinzătoare la emisiunea lui Denise Rifai, «40 de Întrebări». Solista de muzică folclorică a vorbit despre legătura ei de suflet cu Mădălina Manole, și a dezvăluit confesiunea cutremurătoare pe care i-a făcut regretata artistă.

Citește și: Scandal între Maria Dragomiroiu și fratele Mădălinei Manole: „Să spun să-i fie rușine? Mi-e greață!”

«Nu a iubit-o destul încât să o salveze»

Maria Dragomiroiu a relatat că Mădălina credea că familia ei este urmărită de un blestem și de aceea simțea că o să moară tânără. Artista de muzică folclorică a mai adăugat că «fata cu părul de foc» suferea de depresie și că familia ei nu a susținut-o îndeajuns, astfel încât să o ajute să iasă din starea în care afla de ceva vreme. Dragomiroiu a mai adăugat că soțul Mădălinei nu ar fi iubit-o îndeajuns, iar regretata cântăreața nu avea un sprijin moral real. 

Vezi și: Video cu mormântul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea sa: „Puiucule, vino și cu noua ta soție!”

„Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult. A acceptat și sfaturile mele. Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea că ceva … Ea spunea că asupra familiei ei apăsa un blestem, că s-ar putea să moară tânără. Nimeni n-a fost lângă ea. Mama era departe, se recăsătorise, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze”, mărturisit Maria Dragomiroiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net