Noi detalii despre moartea Mădălinei Manole. Pe cine a sunat, de fapt, înainte de tragedie: „Și mi-a mai spus ceva”

Se împlinesc 13 ani de când îndrăgita solistă Mădălina Manole a trecut în neființă, iar în urma sa a lăsat multă durere și semne de întrebare. Familia nu și-a putut explica cum artista a fost capabilă de un asemenea gest, iar acum la mai bine de un deceniu de la dispariția sa, apar noi detalii în acest caz cumplit. Pe cine a sunat Mădălina, de fapt, înainte de tragedie?

Apar detalii noi în cazul morții solistei Mădălina Manole
Apar detalii noi în cazul morții solistei Mădălina Manole

Într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro, fratele Mădălinei Manole vine cu detalii noi despre moartea regretatei artiste. Se pare că Marian Manole este convins că sora sa nu și-a dorit să se sinucidă, când totul îi mergea atât de bine. Mai mult, n-ar fi făcut asta, în primul rând pentru copilașul său, iar acum la atâția ani de la tragedie, fratele Mădălinei speră ca ancheta să se redeschidă.

Biletul de adio al Mădălinei Manole

„Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi, dragii mei. Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos.

Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie. Cum să închei rândurile astea? Cum?

Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD! În cont euro! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea!

madalina manole 4 jpeg

Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru Sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor!

Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”, se arată în scrisoare pe care artista ar fi lăsat-o înainte de a se stinge din viață, conform spuselor lui Petru Mircea, soțul Mădălinei. Biletul de adio se află acum, cel mai probabil, la Parchet. 

Ce spune fratele Mădălinei

Marian Manole a povestit pentru jurnaliștii de la Playtech că acela nu ar fi scrisul surorii sale. Acesta a spus că de-a lungul timpului a comparat scrisul cu alte notițe pe care le lăsase Mădălina și ar exista niște diferențe. Mai mult decât atât, bărbatul consideră că biletul este o făcătură întrucât soțul Mădălinei a prezentat această probă abia la o lună de la mortea solistei, când începuse să fie acuzat de crimă, în loc ca biletul să fi fost ridicat de anchetatori de la fața locului.

Un alt lucru ce ridică semne de întrebare este faptul că, înainte de moartea sa, Mădălină vorbise cu familia și planuia o vacanță. Singurul lucru care i-ar fi putut pune piedici în calea fericirii ar fi fost relația cu soțul și soacra! Marian Manole a povestit că sora lui se plânsese la el de faptul că nu se înțelege cu cei doi: „Nu pe 13, ci cu câteva zile în urmă: Fratelo, ăștia doi mi-au mâncat zilele, îmi fac viața un calvar! Să nu le spui lui mami și lui tati, o rezolv eu singură!”, a spus Marian Manole potrivit sursei citate. 

parinti madalina manole la bloc 1 jpeg

„Pe 13 iulie, cu o zi înainte, Mădălina a vorbit cu noi, familia, de câteva ori, cu mama, cu tata, cu mine și cu fiul meu! La diferite intervale orare! Ne invita la Otopeni, a doua zi, de ziua ei! Și ne spunea să fim prezenți neapărat, după-amiază, și pentru că trebuie să ne spună ceva important! Lui Mihai, băiatul meu, i-a spus, la telefon, când eram în parc la joacă împreună și cu tata a vorbit pe 13 iulie, după-amiază…Lui Mihăiță, fiul meu, i-a promis că în august mergem la mare, la bulgari, cu cel mic, cu toții”.

Nu cred și nu am să cred niciodată că, după ce am vorbit cu ea la telefon și am făcut planuri de vacanță, iar ea ne-a invitat, de ziua ei, noaptea a înnebunit și și-a luat viața! Nu are nicio logică. Nu cred că așa procedează un sinucigaș. Cum s-ar spune, ea ne-a amăgit, iar noaptea a comis suicidul, ca să ce…!?”, a mai adăugat Marian Manole conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net