Dosarul morții Mădălinei Manole va fi redeschis? Proba care ar dovedi că a fost, de fapt, ucisă

Ultima actualizare:

Dosarul morții regretatei Mădălina Manole ar putea fi redeschis, la aproape 13 ani de la moartea cântăreței. Mai mulți criminaliști au strâns probe care dovedesc că, de fapt, nu s-ar fi sinucis.

Dosarul morții Mădălinei Manole va fi redeschis?
Dosarul morții Mădălinei Manole va fi redeschis?

Echipa de profileri de la FBI, condusă de românca Mihaela Brooks, susține că are dovezi care vor schimba complet datele acestui caz. Acum ceva timp, dosarul „fetei cu părul de foc” a fost preluat mai mulți experți care au elucidat mai multe morți suspecte din Statele Unite ale Americii.

Mădălina Manole ar fi fost ucisă cu sânge rece

Mihaela Brooks, care e analist de investigații penale certificat în anti-terorism și realizator de profiluri psihologice în cazurile de crimă, susține că are probe care dovedesc că Mădălina Manole a fost ucisă. Tocmai de aceea se dorește redeschiderea dosarului din 2010.

Potrivit spuselor Mihaelei Brooks, expertizele arată, fără niciunul fel de dubii, că Mădălina Manole nu și-a luat viața.

Profilerul FBI
Profilerul FBI

„Sperăm că săptămâna viitoare să fim în tribunal la cazul Mădălinei Manole. Este foarte mult de lucru pentru că trebuie să arătăm unde au fost erorile și de ce este omor. Avem niște expertize care s-au făcut și care arată omorul. Vor fi făcute publice doar după ce începe procesul. Mai multe nu pot să spun acum, ce dovezi avem”, a spus Mihaela Brooks pe Facebook.

Acum, echipa care lucrează la acest caz pro bono, vrea să convingă justiția din România să reia ancheta. Mihaela Brooks spune că SMS-ul pe care Mădălina Manole l-ar fi trimis către propriul ei telefon, în noaptea morții, nu este scris de ea.

O anchetă plină de erori

Totodată, ea crede că în derularea anchetei s-au produs erori flagrante, suspecte, care demonstrează fie rea intenție, fie lipsă de profesionalism.

„În momentul în care te duci la locul crimei, cauți în toată casa, inclusiv în dulapul copilului, și omiți șifonierul Mădălinei, unde, în luna august, soțul ei iubitor a găsit cutia în care a fost trimis Furadanul... pentru mine este o eroare gravă.

Pe întrerupătorul din bucătărie sunt urme de sânge. De unde știi ale cui sunt, dacă nu le iei, ci doar le menționezi? Poate să fie sânge de la Mădălina, poate să fie sângele vecinului...”, a spus Mihaela Brooks.

Sinuciderea Mădălinei Manole a șocat pe toată lumea

Atunci când a fost găsită moartă, Mădălina Manole suferea de depresie postpartuum și mai avusese trei tentative eșuate să-și ia viața. Artista a murit, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani.

Ea a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan).

Substanța toxică a omorât-o în doar câteva minute. Incidentul s-a petrecut la câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală și după ce a trimis un mesaj de adio prin SMS.

După moartea ei, sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Mădălina Manole nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, dar a avut parte de o slujbă specială pentru astfel de situații. 

Petru Mircea își crește singur fiul, care are acum 13 ani
Petru Mircea își crește singur fiul, care are acum 13 ani

Părinții solistei s-au luptat până în ultima clipă a vieții lor (mama - Eugenia Manole - a murit în martie 2017, iar tatăl - Ion Manole - în septembrie 2020) pentru a demonstra că fiica lor iubită nu s-a sinucis. Ei au părăsit această viață fără să-și mai vadă vreodată nepotul. Petru Mircea Junior are acum 13 ani!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net