Moment straniu la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole. Fratele artistei crede că a primit un semn important

La mai bine de 13 ani de la moartea regretatei artiste Mădălina Manole, fratele ei a rămas surprins de o descoperire pe care o facut-o după ce a filmat cerul. Marian consideră că sora sa i-a trimis un semn și nu a ezitat să împărtășească momentul cu persoanele din social media.

Marian Manole, postare emoționantă pe Facebook / foto: Arhivă Click!
Marian Manole, postare emoționantă pe Facebook / foto: Arhivă Click!

La data de 14 iulie 2023, o furtună a făcut adevărate ravagii în mai multe zone ale Bucureștiului. Marian, fratele Mădălinei Manole, a filmat secvența care i-a emoționat pe internauți până la lacrimi.

Fratele Mădălinei Manole crede că a primit un semn: „Plânge cerul, plânge sufletul ei”

Pe data de 14 iulie, ziua în care și-a și luat zilele, Mădălina Manole și-ar fi serbat ziua de naștere, dacă ar mai fi fost printre noi. În acea zi care le-a amintit apropiaților de ea, o furtună și-a făcut apariția. Marian, fratele ei, a fost de părere că ploia din data de 14 iulie a fost un semn de la sora sa, considerând că și cerul plânge trecerea ei în neființă.

Bărbatul a filmat întreaga secvență și a considerat-o „un spectacol” în memoria regretatei Mădălina Manole, care s-a stins din viață, lăsând durere crâncenă în urma sa.

„Plânge cerul, plânge sufletul ei, plâng ochii noștri! Primul 14 iulie în ăștia 13 ani când sunt trezit de tunete, fulgere, trăsnete și plouă!

Nu că aș fi dormit azi noapte! Am închis ochii, doar forțându-mă să mă odihnesc puțin! Spectacolul cerului de ziua Mădălinei!”, este descrierea pe care bărbatul a făcut-o în dreptul postării de pe Facebook.

„Semn că cerul e pornit să facă dreptate”

Fanii sunt îndurerați că artista lor iubită, cunoscută drept „Fata cu părul de foc” a luat decizia să-și pună capăt zilelor, ingerând Furadan, o substanță toxică. Nici acum nu au luat sfârșit controversele cu privire la moartea ei, mulți ajungând să-l privească pe Petru Mircea, fostul ei soț, cu alți ochi.

Internauții au reacționat la postarea lui Marian și și-au exprima durerea prin cuvinte:

„La mulți ani printre îngeri, Mădălina! Ne lipsești!”/„Dumnezeu să o odihnească în pace! Sperăm să se facă dreptate!”/„Semn că cerul e pornit să facă dreptate, să aducă la iveală adevărul. Veșnică memorie fetei cu părul de foc – Mădălina!”, sunt doar o parte din comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net