Dan Negru, confesiune tulburătoare la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Noi toți ăștia suntem criminalii”

La 13 ani de la moartea celebrei cântărețe Mădălina Manole, unul dintre cei mai populari prezentatori TV, Dan Negru (52 de ani), a publicat un mesaj dur pe pagina sa personală de Facebook. Acesta susține că artista a fost „prima victimă celebră a discriminării de vârstă”. 

Dan Negru, confesiune tulburătoare la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole
Dan Negru, confesiune tulburătoare la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole

Pe 14 iulie 2023, Mădălina Manole ar fi împlinit 56 de ani, dar tot într-o zi de 14 iulie, ea s-a stins din viață. Dan Negru (56 de ani) a scris pe pagina sa de Facebook câteva rânduri în care vorbește despre contextul îngrozitor în care marea artistă a ales să plece dintre noi.

Dan Negru, mesaj dur la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole

„Prima victimă celebră a discriminării de varstă a fost Mădălina Manole. Văd știri despre comemorarea ei zilele astea, ziele in care se vorbește mult despre bătrânețe. Mădălina era considerată batrână la 35 de ani! «Trecută de prima tinerețe», scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânăra decât sunt azi Smiley sau Delia, era de vârsta lui Dorian Popa, azi.

N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci. Era perioada in care televiziunile si radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins. Mădălina n-a rezistat. Să n-o judecăm ! «Daca ii judeci pe oameni, nu ai timp sa ii iubesti», credea Maica Tereza.

Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizu' românesc!

Și noi, complicii crimei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta in vârstă nu insemnă că îmbătrânești. Însemnă ca trăiești!”, a fost mesajul transmis de către prezentatorul TV Dan Negru, pe pagina sa personală de Facebook.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net