Dan Negru, enervat la culme. Ce l-a scos din sărite pe celebrul prezentator tv

Dan Negru s-a arătat extrem de revoltat, după ce a văzut subiectele de la examenul de Bacalaureat din acest an. Prezentatorul TV a transmis un mesaj categoric cu privire la proba de la Limba și literatura română.

dan negru

Dan Negru, reacție dură față de subiectele de la BAC

Știm deja că Dan Negru este o prezență constantă pe rețelele de socializare, și că nu ratează nicio ocazie să își împărtășească opiniile cu urmăritorii săi. Prezentatorul de la Kanal D se angajează de multe ori în discuții ce vizează subiecte importante pentru oameni, precum este și examenul maturității. În urmă cu câteva luni, vedeta TV vorbea despre introducerea religiei ca materie opțională pentru BAC, subiect ce a stârnit atunci multe controverse. Totuși, prezentatorul s-a arătat ca fiind de acord cu această decizie, considerând religia „un spor de cunoaștere”, și că vrem, nu vrem, religia se află peste tot în jurul nostru, îndeosebi în artă. 

„Tuturor le-aș spune că orice spor de cunoaștere e un avantaj în viață! Santa Maria delle Grazie unde se află „Cina cea de taină” a lui DaVinci sau „Capela Sixtină” a lui Michelangelo sunt printre cele mai vizitate locuri din lume. Muzeele lumii sunt pline de religie.

Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii. Să trăiești într-o Europă creștină cu istorie și artă creștine și să nu știi nimic despre cultura religioasă, e o formă de prostie fudulă. Nu fiți proști, nu vă condamnați copiii la neștiință. Patimile lui Iisus nu trebuie să-i sperie! Iisus nu ne cere sa murim ca EL, ne cere sa trăim ca el”, transmitea Dan Negru pe rețelele de socializare.

Dezinteresul față de moartea lui Liviu Rebreanu

Cum ieri, 27 iunie, elevii au susținut proba la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat, vedeta TV a vorbit despre unul dintre autorii care a căzut la subiectul al III-lea. Mai exact, prezentatorul a amintit oamenilor de dezinteresul acordat decesului marelui scriitor Liviu Rebreanu în anul 1944. Mesajul a fost însoțit de o poză a prezentatorului, alături de o carte a renumitului romancier.

Dan Negru și o carte de-a lui Liviu Rebreanu
Dan Negru și o carte de-a lui Liviu Rebreanu

„S-a dat Rebreanu la BAC. A fost și vicepreședintele Radiodifuziunii Române. La înmormântarea lui n-a venit nimeni de la Radio! A fost și academician. Nimeni de la Academia Romană n-a ajuns la înmormântare! A fost și director al Teatrului Național. N-a venit nimeni nici de la teatru. În tinerețe a fost reporter la „Adevărul", a scris la mai multe ziare, pe unele chiar le-a condus. N-a venit niciun jurnalist! A murit undeva lângă București - în satul Valea Mare și la câteva zile după înmormântare, țăranii de acolo i-au vandalizat casa și au furat tot ce au găsit înăuntru. Târziu a fost dezgropat și adus în cimitirul Bellu. Azi e subiect de Bacalaureat...”, a transmis, pe Facebook, Dan Negru.

Liviu Rebreanu a murit la data de 1 septembrie 1944, la vârsta de 59 de ani, în urma unor afecțiuni cardiace, deși alte voci spun că ar fi fost asasinat de un soldat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net