Dan Negru și Chris Norman au împărțit aceeași scenă! „Liderul audiențelor”, provocări și pentru Țăndărică

Ultima actualizare:

După ce a facut sold out pe BT Area din Cluj, Radu Groza: „Chris Norman va concerta la Sala Palatului pe 6 noiembrie 2023”

Dan Negru și Ovidiu Lipan Țăndărică
Dan Negru și Ovidiu Lipan Țăndărică

Liderul trupei Smokie, Chris Norman, a susținut joi seara, un concert de senzație în BT Arena din Cluj-Napoca în fața a 7.000 mii de spectatori care au fredonat piesele sale. În deschiderea concertului, prezentat de Dan Negru, au cântat Ovidiu Lipan Țăndărică & Jessie, dar și Paul Ciuci, de la ”fabrica de hituri Compact”.

Liderul audiențelor, Dan Negru a creat un moment special provocându-l pe Ovidiu Lipan Țăndărică sa ridice sala în picioare cantand la orice obiect. Ovidiu a primit ropote de aplauze și a ridicat sala în picioare după ce a cântat impreuna cu publicul la un scaun. Apoi, împreună cu toboșarul Compact, Ionut Micu, au ținut un tandem la tobe, iar publicul a devenit frenetic. Paul Ciuci a incantat publicul aducand aminte de hiturile trupei Compact, iar trupa sa a primit ropote de aplauze.

Chris Norman a salutat publicul în limba română

Chris Norman a salutat publicul în românește și a spus: ”Bună seara, ce mai faci, bine” și ”Mulțumesc”. Spectatorii au cântat versurile și refrenurile tuturor pieselor alături de Chris Norman si spre marea satisfacție a acestuia, publicul a si dansat.

Un artist de exceptie a fost uimit și bucuros de cât de mulți oameni au fost prezenți la spectacolul lui și a postat pe Facebook- ul oficial mulțumire publicului din România si a aclamat multumiri audientei grozave de la Cluj.

„Ne bucuram ca am reusit impreuna cu nume mari ale muzicii romanesti si internationale sa realizam acest spectacol grandios.

Acest numar mare de bilete vandute reprezinta si faptul ca publicul isi doreste asemenea show-uri, asa ca va anutam oficial al doilea concert Chris Norman (Smokie) in Bucuresti, la Sala Palatului, pe 6 noiembrie 2023, unde va asteptam cu drag. Ne asteptam ca si la Bucuresti sa avem public de toate varstele, asa cum am avut si la Cluj pentru muzica buna nu are varsta", a încheiat organizatorul evenimentului, Radu Groza. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net