Dan Negru, mesaj cu subînțeles! Ce a spus despre Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, și despre Theodor Andrei de la Eurovision

Ultima actualizare:

Prezentatorul de la Kanal D, Dan Negru (52 de ani), a publicat un mesaj cu subînțeles, pe pagina sa personală de Instagram. Îndrăgita vedetă a ținut să precizeze, totuși, că nu-i judecă pe câștigătorul show-ului „Românii au talent”, Rareș Prisacariu, și pe reprezentantul României la Eurovision, Theodor Andrei.

Dan Negru, mesaj cu un impact puternic!
Dan Negru, mesaj cu un impact puternic!

Dan Negru, mesaj cu un impact puternic: „Un om frumos e greu de învins”

Dan Negru (52 de ani) a publicat un mesaj pe Instagram unde a ținut să menționeze că, show-ul pe care l-a prezentat timp de opt ani de zile, Next Star, a fost cel mai de succes talent show cu copii de la TV.

„Deși am prezentat vreo 8 ani Next Star care a fost cel mai de succes talent show cu copii la tv, nu-l judec nici pe puștiul cu poezia de la Pro nici pe cel cu tunica de la Eurovision.

Îmi amintesc însă vorbele lui Constantin Chiriță, «tatăl» lui Tic, a lui Ursu, scriitorul cărții «Cireșarii». Spunea despre copiii lui:

«Mi-am crescut copiii lăsându-i să-şi trăiască firesc copilăria. Nu au învăţat să citească de timpuriu, nu i-am obligat sa faca pian, sport, limbi străine. Calităţile lor, cu care mă mândresc, sunt calităţi morale. Nu mint, nu înşală, nu sunt falşi. Un om frumos e greu de învins. Asa i-am pregătit pentru viața».

Constantin Chiriță a murit in Germania in 1991. "Cireșarii" trăiesc !Să fim cireșari ! Vom fi greu de învins!”, le-a transmis Dan Negru urmăritoriilor săi, pe contul său de Instagram.

Câștigătorul „Românii au talent”

La doar 7 anișori, Rareș Prisacariu a câștigat marele premiu de 120.000 de euro din cadrul emisiunii „Românii au talent”. Însă, în ciuda faptului că a cucerit o țară întreagă cu recitarea diverselor opere literare, reacțiile nu au întârziat să apară pe rețelele sociale, unii comentând că băiețelul nici nu înțelege sensul cuvintelor pe care le recită și i s-a dat un text nepotrivit pentru vârsta lui. Tototdată, mulți au considerat că alți concurenți erau mult mai talentați și ar fi meritat să câștige marele premiu.

„Serios, pentru audiență punem un copil sa recite și asta a fost talentul,oricum nu înțelege tot din ce recită și asta nu este copilărie”, „Este ce place romanilor! Amestecul religiei cu românismul exacerbat, impanat cu propozitii moralizatoare. Si cand te gandesti ce talente reale erau in finala ( cei doi pianisti, ucrainienii, Veghiu, Oleg)...”, au fost doar câteva dintre comentariile aduse de fanii shw-ului TV.

Reprezentantul României la Eurovision

Theodor Andrei (18 ani) a reprezentat România la Eurovision 2023, însă, în ciuda faptului că a participat în a doua semifinală, artistul nu a obținut nici un punct, iar telespectatorii cu siguranță nu au ezitat să îl pună la zid. Aceștia au comentat în mediul online că artistul nu a fost cea mai bună alegere din acest an pentru Eurovision.

„Mi-a fost rușine de piesa si interpretarea României. Efectiv un zgomot pe scenă”, „Show-ul, melodia si cântărețul de toată jena!”, „Marele compozitor…. cântăreț…și actor ..mai are de studiat…să îi lase pe alții să compună …iar ăștia de la TVR ar trebui să iasă la pensie”, „Ce a cântat el nu e la nivel de Eurovision. Ca să fiu drăguță”, „Show-ul, melodia si cântărețul de toată jena!”, au fost doar câteva din comentariile fanilor Eurovision.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net