Theodor Andrei, gafă uriașă pe Instagram! Reprezentantul României la Eurovision și-a cerut scuze imediat

Ultima actualizare:

După ce nu s-a cafilicat în finala Eurovision, cântărețul Theodor Andrei a publicat în mediul online o postare jiignitoare la adresa unor participanți, reprezentanți ai celorlalte țări, la Eurovision 2023. După ce a fost pus la zid și a primit un val de critici, artistul a revenit cu scuze.

Theodor Andrei, scuze după o gafă uriașă ce i-a adus un val de critici / Foto: Instagram
Theodor Andrei, scuze după o gafă uriașă ce i-a adus un val de critici / Foto: Instagram

Reprezentantul României la Eurovision 2023, Theodor Andrei, a redistribuit într-un InstaStory, pe pagina sa personală de Instagram, o postare în care este menționat și în care apar câteva comentarii jignitoare la adresa artiștilor reprezentanți ai celorlalte țări, cât și prezentatoarei ediției din acest an, Hannah Waddingham.

„Interesant Eurovisionul de anul acesta. Politic/ Strategic și Loreen- era de așteptat. Interesantă reacția publicului și susținerea pentru Finlanda. Lacrimogenele pentru Ucraina.

Se vedea pe fața actriței Hannah Waddingham că nu ma poate ea de Ucraina. Legat de România, Theodor Andrei a avut curaj. Mult curaj. Uitați-vă și la Polonia câta scandalul cu pițipoanca lor”, este textul redistribuit de Theodor Andrei pe contul său oficial de Instagram.

Însă, la scurt timp, fanii concursului au văzut postarea și l-au pus imediat la zid.

„Lacrimogenele pentru Ucraina? M-am enervat grav, pa! Cum să dai share la asta după ce efectiv ai fost primit cu brațele deschise, ai mai avut și interviuri, întâlniri cu unii din Ucraina și ai mai și zis că efectiv piesa ta e scrisă și cu gândul la situația tragică de acolo. Doamne, dă-mi putere să mă abțin“, a scris un comentator. „Ipocrizie maximă! Cum rămâne cu «make love, not war» (mesajul transmis de Theodor Andrei la finalul show-ului din semifinală – n.r.)?“, a fost unul dintre comentariile fanilor Eurovision, potrivit Adevărul.ro.

Cântărețul și-a cerut scuze

Ulterior, artistul a revenit cu scuze și un nou InstaStory, în limba engleză, după ce și-a dat seama de ce gafă a făcut. Însă, au fost persoane care nu l-au crezut și cred că familia sa i-au atras atenția.

„Am redistribuit un story care conținea mesaje nepoliticoase la adresa altor țări și concurenți și îmi pare foarte, foarte rău. Nu citesc toate postările îninte de a le redistribui, sunt mii și eu încerc să le răspund tuturor, ca să nu dezamăgesc pe nimeni. Mulțumesc pentru tot, mi-a plăcut să petrec timp cu fiecare dintre concurenți. Răspândiți ragostea. Mulțumesc și vă cer scuze”, a transmis cântărețul.

„Să fim serioși... Cine crede așa ceva? Probabil a văzut valul de critici sau cineva din familia lui i-a atras atenția... Faptul rămâne consumat”, a comentat un alt fan Eurovision.

Theodor Andrei a fost desemnat să reprezinte România la Eurovision 2023, cu melodia a „D.G.T. (Off and On)“, în urma Selecției Naționale din februarie, unde votul a aparținut exclusiv publicului. În ciuda faptului că a participat în a doua semifinală ESC 2023, nu a obținut nici un punct. Însă, chiar dacă la alte ediții reprezentații României nu au trecut de semifinale, aceștia au reușit să obțină puncte, anul acesta fiind cea mai slabă participare a României la Eurovision, de până acum.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net