Cine sunt părinții lui Rareș Prisacariu și cu ce se ocupă. Au fost acuzați că-l obligă pe copil să învețe să recite

Rareș Prisăcariu este băiețelul de 7 ani care a câștigat premiul cel mare, de 120.000 de euro, de la emisiunea ,,Românii au talent". După ce a ieșit triumfător, oamenii au început să comenteze pe rețelele de socializare cu privire la faptul că părinții l-ar fi obligat să recite poezii pe care el nu le înțelege. Amintim că Rareș a cucerit din prima publicul și juriul recitând, cu o expresivitate ieșită din comun, poezii cu un puternic mesaj educativ și patriotic. Iată ce au avut de spus părinții la cele de mai sus. 

Rareș Prisăcariu a câștigat 120.000 de euro la „Românii au talent” Foto: Facebook
Rareș Prisăcariu a câștigat 120.000 de euro la „Românii au talent” Foto: Facebook

Sâmbătă, 12 mai, în marea finală ,,Românii au talent", Rareș a a prezentat „un moment inspirat de Dumnezeu și de Octavian Paler”. El le-a mulțumit celor care l-au votat spunând că fără voturile lor nu ar fi putut ajunge în ultima etapă a concursului de la Pro TV.

Părinții băiețelului au recunoscut că acesta a învățat să citească singur și că dorința lui de cunoaștere îi impresionează pe zi ce trece. 

Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu

Mama lui Rareș, Gina Prisăcariu, are 41 ani și este din Botoșani. Provenită dintr-o familie de dascăli, ea a urmat calea părinților și azi este educatoare la o grădiniță din municipiu. Se declară pasionată de lectură și pictură.

În schimb, tatăl lui Rareș, Marius Prisăcariu, are 45 de ani și a studiat Științe Economice. Lucrează ca funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani și este pasionat de istorie și cinematografie.

„Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva!"

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit.

Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit", au declarat Gina și Marius Prisăcariu pentru qmagazine.ro. 

Unde învață Rareș Prisăcariu

Rareș Prisăcariu este elev în clasa I-a la Școala Gimnazială nr. 7 din Botoșani. În particular, urmează cursuri de actorie la Școala Populară de Arte „George Enescu”, făcând parte din trupa mică la teatru.

La doar 7 ani, Rareș Prisăcariu a citit peste 200 de cărți, iar capacitatea sa de memorare i-a uimit pe jurații de la „Românii au talent'.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net