Rareș Prisacariu a emoționat întreaga Românie! Mesajul profund din marea finală RAT a lăsat juriul fără cuvinte: „Ai o forță teribilă”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

La doar 7 anișori, Rareș Prisacariu a reușit să uimească din nou o întreagă Românie în această seară, în marea finală Românii au talent. După ce a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș prin recitarea diverselor opere literare, acum, în lupta pentru marele premiu, a transmis, prin recitare, un mesaj despre Dumnezeu și omenire.

La doar 7 anișori, Rareș Prisacariu a reușit să uimească din nou întreaga țată / Foto: Captură video
La doar 7 anișori, Rareș Prisacariu a reușit să uimească din nou întreaga țată / Foto: Captură video

Rareș Prisacariu a uimit din nou întreaga țară

În marea finală Românii au talent, Rareș Prisacariu, în vârstă de doar 7 anișori, i-a uimit din nou pe jurați și urmăritori după ce a transmis un mesaj despre Dumnezeu și omenire prin recitare:

„Mai multă medicină, dar mai puțină sănătate.

Am cucerit spațiul cosmic, dar nu și pe cel interior

Am făcut lucruri mai mari, dar nu și mai bune

Am curățat aerul, dar am poluat solul

Dumnezeu mi-a luat mâna și am stat tăcuți un timp, apoi am întrebat

Ca părinte, care ar fi lecțiile de viață pe care ai vrea să le înțeleagă copiii tăi?

Să înțeleagă că durează câteva secunde să deschidă răni, că un om bogat nu este cel care are cel mai mult, ci cel care are nevoie de cel mai puțin

Doamne, ce ai vrea ca oamenii să știe?

Să știe faptul că sunt aici, pentru totdeauna”.

Ce au spus jurații

Declarațiile juraților au fost pe măsură, având doar cuvinte de laudă pentru micuțul concurent, fiecare dintre ei fiind foarte impresionați de mesajul tânărului.

Andra: „Ai răscolit în noi, în mine niște sentimente și niște gânduri pe care nu mă gândeam că le dețin. E impresionat ce am putut să văd. Și Dumnezeu te iubește și noi te iubim!”

Andi Moisescu: „Eu cred că acest moment este dincolo de ceea ce a spus el. Are o altă putere, prin vocea lui Rareș. Aici e vorba despre o forță cu totul aparte pe care fiecare din sală a simțit-o. Sper să se fi simțit la fel și acasă pentru că tu ești, fără îndoială, o apariție”.

Dragoș Bucur: „Rareș, am aproape 46 de ani și de vreo 2 ani mă gândesc foarte mult... Ceea ce ai vorbit tu pe scenă astăzi. Eu am ajuns să mă gândesc la ce spui tu, la 7 ani. Aș vrea să vorbesc despre lucrurile astea, dar mi-e teamă să le înfrunt public. Ce ai făcut tu astăzi a fost să vorbești și în numele meu, de acolo de pe scenă. De-aia am venit eu la Românii au talent, să te văd pe tine.”

Mihai Bobonete: „De fiecare dată când vii aici, am impresia că ai o forță teribilă din alte lumi. Nu știu cum simt oamenii acasă sau ce au simțit oamenii din sală, dar pe mine mă descompui în părți mici și simt că mă desprind de corp și văd toate lucrurile. Ai un fel de transmisie aparte. Nu doar țara are nevoie, ci cred că lumea are nevoie de oameni ca tine. Televiziunea oferă un lucru: nemurirea. Vei rămâne în memoria tuturor, cu toate aparițiile la Românii au talent. Eu cred că tu vei face viitorul să-și amintească cu mare plăcere de trecut. Bravo, felicitări!”

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net